Digital Growth Manager till ToFindOut

Stockholm Rekrytering

Om du dras till konstant utveckling, digitala processer och analys vill vi ha dig som Digital Growth Manager till ToFindOut.

Sök rollen Senast 11 december, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård

Vill du skapa ständigt förbättrade kundinsikter genom riktad smart marknadskommunikation? Bra! Vi har sedan flera år etablerade digitala MA-processer – nu vill vi ta detta till nästa nivå! Vi har en mycket spännande utvecklingsresa framför oss med nya kanaler som ska integreras till vårt system inhouse och en stor potential inom NCOB-processen.

Ditt Uppdrag

Du kommer bli en nyckelperson för vår digitala affärsutveckling. Du kan vänta dig en bred roll inom marknad som spänner över operativt arbete med hemsida, utveckling av Automation-flöden såväl som kringliggande digitala projekt, löpande analys i Google Analytics och skapande av nya säljkanaler. Här kommer du jobba med B2B-affären där du kan vänta dig en bred roll inom digital marknadsföring.

Du kommer bland annat:

  •       Modernisera och utveckla våra MA-flöden.
  •       Vara stakeholder för marknad i våra tech-projekt och roadmap.
  •       Vara produktägare för hemsida och våra digitala plattformar för marknadsautomation och CRM
  •       Vara med att sätta mål och skapa skalbara tillväxtprocesser och strategier.
  •       Ta fram strategier för ökad kundlojalitet, fördjupa vår dialog och samarbete med dem
  •       Följa upp och sammanställa statistik genom Google Analytics från marknadsaktiviteter och för optimering av kampanjer

Ditt Team och Arbetsplats

Här blir du en del av navet i organisationen med daglig kontakt med produktteams, kundansvariga och researchers som har kontakt med våra tusentals användare. Utöver interna relationer jobbar du kontinuerligt med vår CRM-leverantör och externa MAAS-byrå. I din roll rapporterar du direkt till VD. Hos oss på ToFindOut värdesätter vi balans i livet och arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete – i kombination med frihet under personligt ansvar. Vi sitter i finfina lokaler i centrala Stockholm.

Om Dig

Förmodligen har du en bakgrund inom webbdesign och utveckling och goda insikter hur man driver Marketing Automation på riktigt alternativt, eller så har du erfarenhet från moderna CRM-system. Förutom svenska är det viktigt att du kan engelska flytande både muntligt som skriftligt då dialog sker med vår CRM-leverantör på engelska. Högre teknisk förmåga eftersöks än det kreativa och du gillar grotta ner dig i våra system.

Vi tror att du, precis som vi, är nyfiken och har ett problemlösningsorienterat mindset. Du ser dig själv som analytisk, strukturerad och organiserad. Vi är ett litet team, men med stora kunder, så det är avgörande att du trivs med att planera strategiskt men jobbar operativt med en ”can do”-attityd då vi vet att den här resan stundtals kommer vara utmanade.

Om ToFindOut

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är Nordens ledande inom sin bransch och tillhandahåller företag och organisationer bakgrundskontrollprocesser och CV-verifiering i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. Vi är ett BaaS-bolag, dvs Background check as a Service.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar ToFindOut med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på ett antal frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Sök rollen Senast 11 december, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 december, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Kommunikatör till Brighter

Har du erfarenhet av att arbeta med kommunikation kring finansiell information, gärna för ett börsnoterat bolag? Vill du bidra i ett svenskt innovationsföretag inom medtech? Brighter söker nu en kommunikatör med fokus på IR. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som liksom vi brinner för utveckling inom hälsoteknik.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök