Marknadschef till spännande uppdrag!

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

Är du en driven och passionerad marknadsförare som lätt får folk med dig genom ditt entusiasmerande sätt och brinnande engagemang? Är du en riktig doer och vet vad som krävs för att ta ditt brand till nästa nivå? Trivs i en familjär miljö och känner stolthet över den kvalitet som du tillsammans med ditt team levererar? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Sök rollen Senast 24 januari, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Vi på KIMM/Wise Professionals söker nu en Marknadschef till en av våra kunder strax utanför Göteborg. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi söker en operativ, erfaren och driven person som brinner för att ta ett helhetsansvar för vår kunds internationella och största varumärke inom koncernen. En ledare som vill lyfta och utveckla teamet och säkerställa leverans av den goda kvalitet som just ni är kända för.

I rollen som Marknadschef kommer du att tillsammans med berörda personer ta fram strategier och varumärkesplaner samt säkerställa implementering i nära samarbete med exportavdelningen, affärsområden och distributörer. Du kommer vara ägare för hela kedjan ifrån strategi, innovation till konceptutveckling till färdig produkt. Målet är att varumärkets erbjudande skall attrahera konsumenter för att vinna marknadsandelar och skapa lönsamhet.

Du kommer rapportera till Marknadsdirektören och kommer själv att ha två direktrapporterande medarbetare till dig.

Rollen
Din uppgift är att med konsumenten i fokus leda och driva utvecklingen av varumärket för att skapa ett starkare och mer tydligt positionerat varumärke som attraherar fackhandelskonsumenten främst i Sverige och Tyskland. Rollen är främst operativ men även till viss del strategisk. Du kommer att arbeta med analys av marknader, trender, kategori, konsument och konkurrent.

 I ditt ansvarsområde ingår även:

·        Initiera, leda och implementera innovation och prissättning

·        Arbeta med förpacknings design/utveckling

·        Som ägare av sortimentet analysera och vidta åtgärder

·        Bygga efterfrågan på ett kostnadseffektivt sätt genom att välja rätt kommunikationskanaler och budskap

·        Tillsammans med sälj utveckla säljstödsmaterial som driver försäljning ur butik.

Din bakgrund
Vi ser gärna att har relevant akademisk utbildning inom ekonomi/marknad. Du har minst fem års erfarenhet av arbete inom brand och product management och skapande av internationellt gångbara koncept, du är också en erfaren projektledare för innovationsprojekt. Vidare har du erfarenhet av att ha arbetet flera marknader. Vi ser att du jobbat med snabbrörliga konsumentvaror alt. specialvaror. Du har en god analytisk förmåga som du använder för att grunda dina initiativ. Vidare ser vi att du är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift. Känner du dig dessutom bekväm på tyska är det ett stort plus.

Vi tror att du är en affärsdriven och resultatorienterad person som motiveras av att leverera med hög kvalitét och precision till såväl interna kunder som externa. Du trivs med att vara den som driver förändringar och startar gärna upp och leder projekt, samtidigt är du också en lagspelare och har en stor förmåga att engagera andra och få människor med dig. Du trivs med att jobba i en komplex omgivning, i en växande bransch i förändring, med kunder/konsumenter med höga krav på detaljkunskap och i stenhård konkurrens.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig?

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Stephanie Grammenidis är ansvarig konsultchef för processen och nås enklast på mail: stephanie.grammenidis@wise.se.

Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 24 januari, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 januari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Digital kommunikatör till Prima Vård

Prima Vård söker nu en engagerad kollega som vill bidra till vårdkoncernens fortsatta transformationsresa. Du förstår värdet av digitalisering, är en fena på att skapa insperande content för såväl interna som externa mottagare och har stor vana vid att kommunicera med olika intressenter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll i en bransch i stark förändring med många spännande utmaningar.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsansvarig till Rolfs Travel Group i centrala Göteborg!

Nu hjälper vi vår kund Rolfs Travel Group att hitta en Digital marknadsansvarig att genomföra marknadsplanen och dess aktiviteter. Tycker du om att arbeta i högt tempo med möjlighet att påverka ditt arbete själv? Då kan tjänsten som Digital Marknadsansvarig vara helt rätt för dig! Välkommen med din ansökan och möjligheten att bli en viktig del av Nordens främsta gruppresearrangör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök