Product Manager

Göteborg Rekrytering

Är du en driven och passionerad marknadsförare och projektledare som vill jobba i en meningsfull kontext? Får du lätt folk med dig genom ditt entusiasmerande sätt och brinnande engagemang? Älskar du djur och natur och vill jobba både operativt och strategiskt i en familjär miljö i nära samarbete med kollegor för att utveckla ditt Brand? Då kan det här vara ditt nästa jobb!

Sök rollen Senast 27 januari, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Doggy AB har i över hundra år skapat djurfoder av högsta kvalité. Vi har utvecklat våra produkter och erbjuder naturlig, sund och helt svensktillverkad hund och kattmat från vår fabrik i Vårgårda. Sedan 2020 ägs vi av PPF, Partner in Pet Food, som förutom att vara en stor aktör på den europeiska marknaden kommer in med nya möjligheter för Doggy att fortsätta sin tillväxtresa.

Om uppdraget

I rollen som Product Manager har du det viktiga uppdraget att utveckla vårt kattfoder i premiummärke Bozita och Bozita Robur. Du kommer att jobba tillsammans med marknadschefen och utveckla produkterna, koncept och erbjudande. Det blir en mix av operativt och strategiskt arbete för att genomföra varumärkesplaner, budgetera, leda och följa upp utvalda projekt. Rollen är mycket dynamisk och du kommer att interagera med kollegor inom både sälj, marknad, R&D, inköp, finans samt externa byråer.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Stödja marknadschefen i utvecklingen av de internationella fackhandelsvarumärkena och dess produktportföljer Bozita och Bozita Robur, baserat på insikter om trender, marknad, konkurrenter m.m.

·      Projektleda produktutvecklingsprojekt från start till mål genom vår PUMA-process.

·      Projektleda/delta i initiativ för att öka konkurrenskraften för sortimenten.

·      Aktivt delta och bidra i framtagandet av årliga planer, kampanjer, lanseringar samt media för varumärkena.

·      Ansvara för framtagandet av material vid lanseringar, införsäljning centralt, aktivering i butik samt lanseringskampanjer mot konsumenter.

·      Säkerställa att all kommunikation kring varumärkena följer våra grafiska profiler och uppfyller legala krav på innehåll.

·      Delaktig i utvecklande och genomförande av planen kring relationsbyggande bearbetning av uppfödare och kattungeköpare för Bozitas uppfödarklubb.

·      Bistå kundtjänst vid svårare frågeställningar där inkommande frågor kommer från olika medier.

·      Delaktig i att utveckla och implementera aktiviteter för Bozitas websidor.

Vårt kontor ligger i Vårgårda och vi ser gärna att du är på plats cirka 2 dagar i veckan.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har jobbat flera år som projektledare och åtminstone 4-5 års erfarenhet inom FMCG på en marknadsavdelning. Har du erfarenhet inom djurfoder så är det meriterande. Dina erfarenheter som projektledare innefattar produkter, sortiment och lönsamhetsfrågor. Vi tror att du är van vid att göra omfattande analyser som ligger till grund för dina beslut. Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknad/ekonomi, mycket goda kunskaper svenska och engelska och det är meriterande om du även kan tyska. Vidare kan du hantera Excel och PowerPoint då mycket av ditt dagliga arbete görs i de systemet och vi ser det som positivt om du är duktigt på digitala system generellt.

Din personlighet

Vi söker dig som är nyfiken och som har förmåga att förstå hur produkt, marknad och kommunikation hänger ihop. Du tar gärna initiativ och har drivkrafter att leda projekten inom utsatt tidsram. Du har en förmåga att skapa relationer och hittar en bra balans mellan att arbeta självständigt och i team. För att bli framgångsrik har du förmågan att entusiasmera och lyckas med den interna införsäljningen som behövs inför varje projekt.

Vi tror att du har en god anpassningsförmåga och förmåga att snabbt skifta fokus för att kunna arbeta med flera projekt sida vid sida. Det ställer också höga krav på organisatorisk förmåga, att kunna prioritera i stressiga tider samt att hålla sitt lugn.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Helhetssyn, öppenhet och handlingskraft är andra egenskaper som vi värderar högt. Klappar ditt hjärta lite extra för våra husdjur så blir vi enbart glada.

Kärlek från Vårgårda i varje matskål

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 200 anställda och har en årlig omsättning på ca 720 miljoner kr. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är fackhandeln (zoo butiker) och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bl.a. Mjau, Doggy, Bozita och Bozita Robur.

Doggy AB satsar på innovation och varumärken för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy ”kärlek från Vårgårda i varje matskål”.

Låter det som ett jobb för dig?

Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, intervjuer, case och personlighetstester. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Sophia är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når Sophia på Sophia. Francke@wise.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 27 januari, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sophia Francke

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 januari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital kommunikatör till Prima Vård

Prima Vård söker nu en engagerad kollega som vill bidra till vårdkoncernens fortsatta transformationsresa. Du förstår värdet av digitalisering, är en fena på att skapa insperande content för såväl interna som externa mottagare och har stor vana vid att kommunicera med olika intressenter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll i en bransch i stark förändring med många spännande utmaningar.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsansvarig till Rolfs Travel Group i centrala Göteborg!

Nu hjälper vi vår kund Rolfs Travel Group att hitta en Digital marknadsansvarig att genomföra marknadsplanen och dess aktiviteter. Tycker du om att arbeta i högt tempo med möjlighet att påverka ditt arbete själv? Då kan tjänsten som Digital Marknadsansvarig vara helt rätt för dig! Välkommen med din ansökan och möjligheten att bli en viktig del av Nordens främsta gruppresearrangör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök