Operativ Webbkommunikatör

Stockholm Konsultuppdrag

Har du en känsla för hur man når fram med budskap i digitala kanaler och erfarenhet av kommunikation inom offentlig eller politisk verksamhet? Är inkludering ett område som dessutom ligger dig varmt om hjärtat? Då är detta uppdrag för dig!
Vår kund Partsrådet behöver nu en operativ webbkommunikatör med projektledar-egenskaper som kan samarbeta med Partsrådets övriga kommunikatörer. Detta är ett konsultuppdrag hos Wise Professionals på 8 månader med chans till förlängning.

Sök rollen Senast 29 januari, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Om Partsrådet

Partsrådet erbjuder stöd till representanter för arbetsgivare och fack inom statliga verksamheter. Här hanterar vi aktuella frågor inom allt från arbetsmiljö till samverkan – aktuella frågor som arbetsgivare och fack på central nivå tycker är viktigast att lösa och som är fastställda i kollektivavtal. Inom vårt erbjudande ryms verktyg, tjänster, inspiration och kompetensutveckling som stärker arbetet med att lösa olika uppgifter och utmaningar på statliga arbetsplatser runt om i landet.

Om rollen

I rollen som operativ webbkommunikatör kommer du att bland annat att publicera innehåll i våra olika webbkanaler, driva projekt inom webbutveckling, hantera statistikrapportering och kunna täcka upp vid behov av publiceringar och moderering i våra sociala medier.

Arbetsuppgifter:

 • Publicering av innehåll på webben – texter, bilder, film och poddar. Här ingår även att hantera bilder och illustrationer och bildsätta innehåll, samt kontroll av stavning, brustna länkar mm.
 • Driva projekt inom webbutveckling både på egen hand och i samarbete med annan kommunikatör.
 • Statistikbevakning i våra samtliga kanaler, samt utveckling av rapporter.
 • Publicering av filmer i vår Vimeokanal och poddar i vår Soundcloudkanal, samt underhållsarbete av filmer och poddar.
 • Kunna täcka upp vid behov gällande produktion och publicering av inlägg i vår Linkedin- och Facebookkanal, samt moderering.

Om dig:

För att trivas hos Partsrådet är det avgörande att du delar Partsrådets värderingar och att du som person är ödmjuk och har en god samarbetsförmåga, är kreativ, samt arbetar noggrant och strukturerat. Viktigt är också att du har ett öga för vad som är snyggt ur ett grafiskt perspektiv. Du gillar utmaningar, att sätta dig in i komplexa sammanhang och att lära dig nya saker. Du samarbetar med andra kommunikatörer, men behöver vara självgående utan att vara rädd för att ställa frågor när du behöver svar.

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet av Umbraco (eller ex. WordPress, Episerver eller Drupal).
 • Förståelse för hur personer tar till sig info på webben.
 • Gedigen erfarenhet och intresse av att jobba med Google Analytics och Tag Manager (och ev andra webbaserade statistikprogram).
 • Förståelse av hur Vimeo, Soundcloud, Youtube, Spotify o dyl. fungerar.
 • Erfarenhet av att jobba i Photoshop och Adobe Pro.
 • Erfarenhet av arbete i sociala medier, gärna med tyngd på Linkedin.
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då du dagligen kommer att kommunicera med interna och externa kontakter.

Meriterande

 • Kunskap om webbtillgänglighetsdirektivet (WCAG 2.2).
 • Kunskap av webbstödet Siteimprove.
 • Det är mycket meriterande om du har arbetat med kommunikation i en politiskt styrd organisation innan.

Intresserad?

Känner du att detta är rätt för dig? Skicka då in ditt CV samt ett par exempel från din portfölj via ansökningsknappen nedan. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta Sofie Garpered på sg@kimm.se eller Eva Erlandsson på ee@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Sök rollen Senast 29 januari, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Partsrådet

Kungsgatan 48, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Eva Erlandsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 januari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital kommunikatör till Prima Vård

Prima Vård söker nu en engagerad kollega som vill bidra till vårdkoncernens fortsatta transformationsresa. Du förstår värdet av digitalisering, är en fena på att skapa insperande content för såväl interna som externa mottagare och har stor vana vid att kommunicera med olika intressenter. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll i en bransch i stark förändring med många spännande utmaningar.

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsansvarig till Rolfs Travel Group i centrala Göteborg!

Nu hjälper vi vår kund Rolfs Travel Group att hitta en Digital marknadsansvarig att genomföra marknadsplanen och dess aktiviteter. Tycker du om att arbeta i högt tempo med möjlighet att påverka ditt arbete själv? Då kan tjänsten som Digital Marknadsansvarig vara helt rätt för dig! Välkommen med din ansökan och möjligheten att bli en viktig del av Nordens främsta gruppresearrangör.

Göteborg Sista ansökningsdag: 30 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök