Marknadsprojektledare till 3StepIT

Stockholm Rekrytering

För oss är det viktigt att rekrytera personer som har ett intresse av att vara med och göra 3stepIT till en bra och inspirerande arbetsplats. Vi sätter stort värde på att inkludera nya tankar och idéer såväl som olika kulturer och bakgrunder. Att vara en 3stepper ska vara en positiv upplevelse. Därför är det viktigt för oss att bygga en lärande och trivsam kultur som värdesätter balans i arbetslivet och supporterar flexibelt arbete.

Sök rollen Senast 19 maj, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Privat sjukförsäkring

Rollen

Du kommer ha stort utrymme att själv påverka, besluta och genomföra olika aktiviteter för att skapa tillväxt, driva trafik, öka engagemang och lyfta varumärkeskännedomen. Rollen är både strategisk och operativ, de strategier du ansvarar för att ta fram, ska du också implementera operativt. En viktig uppgift är att bidra med nya perspektiv och stark drivkraft för att bidra till våra tillväxtambitioner och vision att bli den ledande leverantören av Technology Lifecycle Management i Norden.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utveckla digitala strategier och kundresor för att nå rätt målgrupp
 • Delta i att utveckla lead-processen, identifiera kundpersonas och budskap samt skapa relevant innehåll och aktiviteter
 • Projektleda och genomföra event, seminarier, webinar och liknande, inklusive men inte begränsat till, logistik, produktion, budget, marknadsföring, försäljningsaktivering och målgruppsbearbetning
 • Stödja försäljning och andra interna intressenter med marknadsförings- och försäljningsmaterial inklusive kundpresentationer
 • Jobba tillsammans med övriga i marknadsteamet för att skapa content anpassat för rätt målgrupp och kanal samt arbeta nära andra nyckelpersoner för att stödja uppsatta strategier och mål
 • Ansvarig för kund- och partnernyhetsbrev samt medverka och genomföra sociala media-aktiviteter
 • Planera och genomföra aktiviteter och kommunikation till befintliga kunder, i samarbete med vårt Customer Experience-team
 • Utvärdering och analys av genomförda kampanjer och aktiviteter

Mer om dig

Vi tror du har några års erfarenhet från en liknande roll, har god kunskap och förståelse för B2B-marknaden samt har dokumenterad erfarenhet av försäljningsdrivande marknadsföring och konvertering. Du har erfarenhet av att arbeta både operativt och strategiskt samt är en skicklig projektledare med vana att driva flera projekt samtidigt. Har lätt för att arbeta självständigt såväl som i team, och är inte rädd för att komma med nya idéer. Du är kommunikativ, retorisk, och talar och skriver svenska flytande. Vi tror också att du har ett stort intresse för miljö, hållbarhet och cirkulär ekonomi.

 • Högskoleutbildning med inriktning inom marknadsföring och kommunikation eller liknande
 • Minst 3 års erfarenhet av att skapa och genomföra marknadsföringskampanjer och säljaktiviteter inklusive digital marknadsföring, event och webinar
 • Stor erfarenhet av att arbeta nära säljteam utifrån ett marknadsföringsperspektiv
 • Erfarenhet av ABM-projekt och Inbound Marketing
 • Förståelse för köp- och kundresan inom B2B

Om 3 Step IT

Vi på 3stepIT har en tydlig ambition: att ta hand om världens teknik. I mer än 20 år har vi medverkat till att företag och organisationer konsumerat teknik på ett hållbart sätt. Vi hjälper företag förenkla sin anskaffningsprocess, förbättra hanteringen av sin IT-utrustning samt att implementera en hållbar återtagsprocess. Vår innovativa lösning för IT-livscykelhantering gör att våra kunder avsevärt kan minska sina e-avfall och koldioxidutsläpp och därmed uppfylla sina hållbarhetsmål.

Idag har vi fler än 4 000 kunder världen över och vi spelar en aktiv roll i den cirkulära ekonomin genom att restaurera och sälja IT-enheter som vi inte längre använder. På så sätt förhindrar vi att över en halv miljon enheter förstörs och skickas till soptippen varje år.

3stepIT i Sverige har ungefär 140 medarbetare på fem olika orter, vårt huvudkontor finns i Linköping och våra säljkontor återfinns i Stockholm och Göteborg. Vi har två produktionsanläggningar och dessa finns i Enköping och Växjö. För mer information om oss som företag, se www.3stepit.com

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 19 maj, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 19 maj, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Onlineredaktör Malmö till SGDS-gruppen

Är du student och vill ha ett kul och lärorikt sommargig? Är du grym på Sharepoint och kan hantera andra digitala verktyg och CMS? Om svaret är ”ja” då ska du ska fortsätta att läsa. Dahl Sverige (SGDS-Gruppen) behöver hjälp av en sommarvikarie på plats i Malmö. Möjlighet att jobba remote finns. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under perioden mitten av maj till slutet av augusti.

Malmö Sista ansökningsdag: 16 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing and Communication Specialist till Wise Consulting

Letar du efter ett roligt uppdrag på ett härligt företag? Är du dessutom en fena på digital marknadsföring och marketing automation? Då har du hittat rätt! Till Wise Consulting söker vi nu en Marketing and Communication Specialist. Här får du en spännande roll med ansvar för den digitala marknadsföringen.

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, start i mitten av augusti. Läs mer och ansök redan idag!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till SIS

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök