Marknadsassistent till SGDS-Gruppen

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en glad och social person som drivs av varierade arbetsuppgifter? Är du i början av din karriär och letar efter ett roligt marknadsjobb? Då kan det vara dig vi söker till SGDS-gruppen som Marknadsassistent. Här får du vara spindeln i nätet och stötta upp marknadsavdelningen där det behövs. Det är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på 12 månader, med start enligt överenskommelse.

Sök rollen

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Karriärmöjligheter

Om rollen

Som Marknadsassistent hos SGDS-gruppen får du en stor variation i dina arbetsuppgifter då du får vara delaktig i mycket. På marknadsavdelningen finns ansvarig personal för olika arbetsuppgifter, de är ofta i behov av hjälp med sina uppdrag och här blir du spindeln i nätet. Du kommer få jobba med sociala medier, webb, förberedelser för kampanjer och mässor, mindre marknadsundersökningar och flera andra marknadsrelaterade uppgifter. Du kommer även att arbeta i flertal olika verktyg, ha många bollar i luften samt ha många kontaktytor i bolaget och på avdelningen. Det här är en roll för dig som gillar att ha mycket att göra och uppskattar variation i arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Primär kontakt för mindre uppdrag som kommer från våra butiker
 • Hjälpa till med olika uppdrag inför kampanjer och mässor
 • Stötta ansvarig personal med webb, intranät och sociala medier
 • Hantera profilartiklar, give aways, trycksaker, fotografering och film/livesändningar.
 • Utföra mindre marknadsundersökningar och bistå vid utskick av nyhetsmejl

Om dig

Hit söker vi en glad person med service-tänk, du är social och tycker att det är kul med många kontaktytor. I denna roll är det ofta många bollar i luften så du behöver ha förmågan att planera och prioritera samt vara stresstålig. Du är initiativtagande och självgående, hugger gärna i där det behövs. Samtidigt är du även en team-player och värdesätter ett fint samarbete med dina kollegor. Vi tror också att du är en vetgirig person som gärna lär dig nya saker och har en vilja att kunna ta dig an olika ämnen på bästa sätt.

Önskad bakgrund

 • Relevant utbildning inom marknadsföring, du får gärna vara i början av din karriär
 • Erfarenhet av digital marknadsföring i sociala medier och vana av att arbeta i olika CMS
 • Kompetens inom SharePoint

Meriterande om du har

 • Viss kompetens inom Photoshop och Indesign
 • Kompetens inom försäljning

Om SGDS-Gruppen

SGDS Gruppen AB är moderbolag till några av Sveriges största handelsbolag för proffs inom bygg och installation – Dahl och Optimera. Byggbranschen är expansiv och i behov av snabb service, vi arbetar med tusentals produkter som våra kunder behöver på rätt plats i rätt tid. Vi har ett stort centrallager i Järfälla, ca 180 butiker runt om i landet och en omfattande digital handel för tusentals kunder dagligen. I gruppen arbetar ca 3 000 medarbetare, vi drivs av försäljning, service och kontakten med våra kunder. Nu söker avdelningen Marknadskommunikation en Marknadsassistent till kontoret i Bromma för att stötta oss i alla marknadsaktiviteter.

Intresserad?

Känner du att detta är rätt för dig? Skicka då in ditt CV samt ett par exempel från din portfölj via ansökningsknappen nedan. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta rekryteringsassistent Jennelie Hedman jennelie.hedman@wise.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om KiMM och Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Sök rollen

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Eva Erlandsson

Konsultchef

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Onlineredaktör Malmö till SGDS-gruppen

Är du student och vill ha ett kul och lärorikt sommargig? Är du grym på Sharepoint och kan hantera andra digitala verktyg och CMS? Om svaret är ”ja” då ska du ska fortsätta att läsa. Dahl Sverige (SGDS-Gruppen) behöver hjälp av en sommarvikarie på plats i Malmö. Möjlighet att jobba remote finns. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under perioden mitten av maj till slutet av augusti.

Malmö Sista ansökningsdag: 16 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing and Communication Specialist till Wise Consulting

Letar du efter ett roligt uppdrag på ett härligt företag? Är du dessutom en fena på digital marknadsföring och marketing automation? Då har du hittat rätt! Till Wise Consulting söker vi nu en Marketing and Communication Specialist. Här får du en spännande roll med ansvar för den digitala marknadsföringen.

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, start i mitten av augusti. Läs mer och ansök redan idag!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till SIS

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök