Marknadsprojektledare till SIS

Stockholm

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 23 maj, 2022

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/ Wise Professionals hos SIS, Svenska Institutet för Standarder. Uppdragstiden är inledningsvis 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
Start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Om rollen

Som en av tre projektledare hos SIS, Svenska Institutet för Standarder, kommer du att arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor på vår inhouseavdelning.  Du driver projekt av varierande karaktär med syfte att stötta varumärket, våra åtta sektioner inom standardisering, vår abonnemangsförsäljning och utbildningsverksamhet, samt kommunikationen med våra medlemmar. I arbetet ingår även viss bild- och filmproduktion samt medverkan i det redaktionsråd som avdelningen har.

Du ingår i ett inhouse-team med 10 kollegor och rapporterar till avdelningschefen för kommunikation och marknadsföring.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Projektledning och ansvar för digitala och fysiska event och/eller kampanjer från målgruppsanalys, eDR, genomförande till uppföljning och analys.
 • Projektledning och publicering av content i SoMe
 • Aktivt medverka i avdelningens redaktionsråd
 • Aktivt medverka till en ökad datadriven kundinsikt
 • Publicera inlägg på vårt intranät

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom media- och kommunikationsvetenskap, eller motsvarande.
Minst 5 års erfarenhet av projektledning från kundsidan, byrå eller en kombination.

Personliga egenskaper

Du är en social, kreativ och prestigelös problemlösare som gärna bidrar med nya idéer. Du är bra på att lyssna, men samtidigt duktig på att driva projekt framåt för att nå gemensamma mål och tidsplaner. I ditt arbete är du välorganiserad, du har god prioriteringsförmåga och är flexibel. En bred verksamhet med stor variation i ämne och målgrupp lockar dig. Du trivs med att vara en del av ett inhouse-team där du får arbeta i olika konstellationer, beroende på aktivitet. Vi ser gärna att du har ett samhällsengagemang och att du samtidigt är affärsdriven med fokus på effektivitet och kund- (intressent-) nytta.

Vi ser gärna att du har

 • Mycket god erfarenhet av Officepaketet.
 • Erfarenhet av SoMe med fokus på LinkedIn
 • Erfarenhet av Adobe programmen (Photoshop, Premiere)
 • Erfarenhet av elektronisk marknadsföring via Hubspot eller liknande
 • Erfarenhet av B2B-marknadsföring
 • Mycket god stilistisk förmåga i svenska och är en duktig skribent
 • Gärna erfarenhet av CMS verktyget Episerver
 • Gärna erfarenhet av att producera film m h a mobil samt arbeta i redigeringsverktyg

Om SIS

På SIS är vi experter på standarder!

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.

SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Vi verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att standardisering sprids och tillämpas i Sverige.

Vi marknadsför och säljer även standarder, men erbjuder även utbildningar, tjänster och produkter som hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter och skapa samhällsnytta med hjälp av standarder.

Läs gärna mer om SIS här: www.sis.se

Intresserad?

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Rekryteringsassistent Jennelie Hedman jennelie.hedman@wise.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 23 maj, 2022

Här ligger SIS

Solnavägen 1 E, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Jennelie Hedman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 23 maj, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Onlineredaktör Malmö till SGDS-gruppen

Är du student och vill ha ett kul och lärorikt sommargig? Är du grym på Sharepoint och kan hantera andra digitala verktyg och CMS? Om svaret är ”ja” då ska du ska fortsätta att läsa. Dahl Sverige (SGDS-Gruppen) behöver hjälp av en sommarvikarie på plats i Malmö. Möjlighet att jobba remote finns. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under perioden mitten av maj till slutet av augusti.

Malmö Sista ansökningsdag: 16 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing and Communication Specialist till Wise Consulting

Letar du efter ett roligt uppdrag på ett härligt företag? Är du dessutom en fena på digital marknadsföring och marketing automation? Då har du hittat rätt! Till Wise Consulting söker vi nu en Marketing and Communication Specialist. Här får du en spännande roll med ansvar för den digitala marknadsföringen.

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, start i mitten av augusti. Läs mer och ansök redan idag!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Kommunikatör till Securitas AB

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Digital Kommunikatör att ta en operativ och delvis strategisk roll i att stärka vår digitala närvaro. Välkommen med din ansökan 🙂

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök