Marketing Manager till inzpire.me

Stockholm

Vill du bli en nyckelperson hos ett snabbväxande tech-scale-up-bolag där du får hög grad av både individuell självständighet och ansvar? Influencer Marketing-plattformen inzpire.me söker nu en marknadsansvarig att bygga varumärket och leadsgeneringen på den svenska marknaden.

Sök rollen Senast 22 maj, 2022

Om rollen

Ditt uppdrag blir att övertyga varumärken och mediebyråer i Sverige om att de borde använda inzpire.me för att samarbeta med influencers. Du kommer att ingå i vårt marknadsföringsteam och ha en nyckelroll i att öka vår kundbas.

Du kommer vara ansvarig för betalda distributionskanaler som Facebook, Instagram och LinkedIn i Sverige, och utöver detta experimentera med nya kanaler. Du bygger kännedom om inzpire.me i Sverige genom att till exempel koordinera pressmeddelanden och gästinlägg i marknadsföringspublikationer, skaffa inzpire.me en plats i programmet för relevanta konferenser och gästroller i podcasts, skapa spännande innehåll för sociala medier med mera.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Koordinera marknadsföringskampanjer för nya produktlanseringar, reklamkampanjer och email marketing.

·      Kontinuerligt testa, analysera och lära, och därefter investera mer i metoder som kan påskynda tillväxten.  

·      Mäta och rapportera resultat med hjälp av verktyg som Hubspot och Google Analytics.

·      Samarbeta med innehållsteamet om innehållsproduktion och annonsmaterial.

·      Samarbeta med säljteamet om “go-to-market”-strategin.

Viktigt i rollen är att bry sig om kundens perspektiv och förstå deras möjligheter och utmaningar med influencer-marknadsföring.

Du blir en del av en agil och innovativ organisation och ett härligt, ambitiöst och internationellt team. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm och har samtidigt en flexibel hemmakontor-policy. Som företag värdesätter vi lärande och sponsrar våra medarbetares möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av en liknande roll inom marknadsföring och/eller PR. Du har praktisk erfarenhet av betald annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn, och Google. Du är kreativ och har intresse för “growth-hacking”. Du har utmärkt kommunikationsförmåga, och du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och i skrift. Det är meriterande om du ha erfarenhet av analysverktyg som Google Analytics, HotJar, Google Tag Manager och CRM såsom Hubspot.

Som person är du målinriktad och självgående, samtidigt som du föredrar lagarbete och kan peka på tidigare framgångsrika samarbeten, både internt på arbetsplatsen och med externa aktörer. Du älskar struktur och kan tackla en arbetsmiljö med hög hastighet. Du älskar människor, sociala medier och influencer marketing, och håller dig uppdaterad om det senaste inom branschen.

Om inzpire.me

inzpire.me är en Nordisk tech scale-up som har ambitioner om att bli ledande inom influencer marketing i Europa. Vår mission är ”humanize marketing”. Vi kopplar annonsörer med spännande profiler på sociala medier för att dela inspirerande innehåll. Vår plattform byggdes för att spara våra kunder tid när de genomför influencer-marketing samarbeten, från början till slut! Vi arbetar med varumärken och byråer som Nestlé, Stadium, Coca-Cola och Unicef.

Vi är ett internationellt team med 50 kollegor från 11 olika länder och vi brinner för att leverera den bästa upplevelsen till våra kunder! inzpire.me stöds av grundare och chefer på från alla de tre norska tekniska unicorns såsom Cognite, Oda och Kahoot. På investor sidan har vi också Nordens största mediekoncern, Schibsted.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 22 maj, 2022

Kontakta mig för mer information

Malin Myhrman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 22 maj, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Onlineredaktör Malmö till SGDS-gruppen

Är du student och vill ha ett kul och lärorikt sommargig? Är du grym på Sharepoint och kan hantera andra digitala verktyg och CMS? Om svaret är ”ja” då ska du ska fortsätta att läsa. Dahl Sverige (SGDS-Gruppen) behöver hjälp av en sommarvikarie på plats i Malmö. Möjlighet att jobba remote finns. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under perioden mitten av maj till slutet av augusti.

Malmö Sista ansökningsdag: 16 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing and Communication Specialist till Wise Consulting

Letar du efter ett roligt uppdrag på ett härligt företag? Är du dessutom en fena på digital marknadsföring och marketing automation? Då har du hittat rätt! Till Wise Consulting söker vi nu en Marketing and Communication Specialist. Här får du en spännande roll med ansvar för den digitala marknadsföringen.

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, start i mitten av augusti. Läs mer och ansök redan idag!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till SIS

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök