Projektledare till Granath Hälsa

Stockholm Rekrytering

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Sök rollen Senast 30 maj, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen

Som projektledare på Granath Hälsa kommer du bistå kunder inom hälso- och läkemedelsbranschen med strategisk rådgivning, planering och genomförande av olika projekt. Du förstår och möter kundernas behov på ett kunnigt och lyhört sätt, och ser möjligheter till ständig förbättring. Tillsammans med ditt team, hanterar du flera projekt löpande och säkerställer leverans i tid och med kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Förbereda, planera och genomföra kundprojekt inom kreativ marknadsföring och PR

·      Agera produktägare internt och som kundens ställföreträdare i projektgruppen.

·      Leda team av kollegor med olika kompetenser och ansvarsområden

·      Följa upp mot projektbudget och rapportera status till kund löpande

·      Proaktivt se och föreslå nya möjligheter och aktiviteter för våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning inom marknadsföring och/eller PR. Du är van vid att översätta kundens affärsmål till strategi och konkreta projekt, och att målgruppsanpassa information för olika kanaler. Du håller dig ajour med trender och utveckling inom marknadskommunikation, särskilt det digitala.

Vi tror att du har:

·      Flerårig erfarenhet av projektledning och/eller arbete som konsult

·      Erfarenhet av att leda stora projekt med både strategiskt och operativt ansvar

·      Erfarenhet av att prioritera mellan resurser, omfattning och tid

·      Mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Andra nordiska språk är meriterande.

För att lyckas i rollen är du självgående och har god vana vid att driva flera projekt parallellt. Du gillar att bygga relationer. Samarbetsförmåga är viktigt då du i rollen har många externa och interna kontakter.

Som person är du ansvarsfull och produktiv, med ett genuint intresse för samhällsfrågor – särskilt för forskning och utveckling inom hälso- och läkemedelsbranschen.

Om oss

Granath Hälsa är en kommunikationsbyrå inom hälsa och läkemedel. Vi tror att kreativitet avgörande. Att förstå branschen och målgruppen likaså. Vi fokuserar helt på hälsokommunikation och läkemedelsreklam. Inspiration får vi av våra kunder, samhället omkring oss och hos vår internationella samarbetspartner Havas. På Granath Hälsa jobbar prisbelönta kreatörer och IMA-certifierade projekt- och produktionsledare med erfarenheter från vården och läkemedelsindustrin. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder kommunikationslösningar med både informativt djup och kreativ höjd.

Vi tar oss an uppdrag inom RX, OTC och medtech och efter 15 år i branschen så har vi arbetat med ett stort antal sjukdomsområden. Och det både i Sverige och våra grannländer. Det har gett oss stor vana av att kommunicera med profession, patienter och deras närstående.

Vårt erbjudande sträcker sig från adaptation av internationella koncept inklusive framtagning av tryckt och digitalt marknadsföringsmaterial till produktion av webbplattformar och film & rörligt.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 30 maj, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Malin Myhrman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 maj, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Onlineredaktör Malmö till SGDS-gruppen

Är du student och vill ha ett kul och lärorikt sommargig? Är du grym på Sharepoint och kan hantera andra digitala verktyg och CMS? Om svaret är ”ja” då ska du ska fortsätta att läsa. Dahl Sverige (SGDS-Gruppen) behöver hjälp av en sommarvikarie på plats i Malmö. Möjlighet att jobba remote finns. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under perioden mitten av maj till slutet av augusti.

Malmö Sista ansökningsdag: 16 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing and Communication Specialist till Wise Consulting

Letar du efter ett roligt uppdrag på ett härligt företag? Är du dessutom en fena på digital marknadsföring och marketing automation? Då har du hittat rätt! Till Wise Consulting söker vi nu en Marketing and Communication Specialist. Här får du en spännande roll med ansvar för den digitala marknadsföringen.

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, start i mitten av augusti. Läs mer och ansök redan idag!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till SIS

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Kommunikatör till Securitas AB

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Digital Kommunikatör att ta en operativ och delvis strategisk roll i att stärka vår digitala närvaro. Välkommen med din ansökan 🙂

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök