Digital Marketing Manager till SGDS-gruppen

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en stjärna på digital marknadsföring och har god koll på det digitala medielandskapet? Då kan det här vara ditt nästa uppdrag! Till SGDS-gruppen söker vi nu en Digital Marketing Manager för att förstärka de digitala säljkanalerna. Det är en spännande roll med stor variation i arbetsuppgifterna.
Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, med start från mitten av augusti eller enligt överenskommelse. För rätt person kommer rollen att övergå i fast anställning hos SGDS-gruppen!

Sök rollen

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Om rollen

Nu söker SGDS-gruppen en Digital Marketing Manager för att förstärka alla sina digitala säljkanaler. I denna roll kommer du att utveckla och driva den digitala marknadsföringen. Du arbetar både operativt och strategiskt för att nå ut till nya och befintliga kunder, samt för att skapa bästa möjliga kundupplevelse.

I rollen ingår det att hålla sig uppdaterad på medielandskapet och ha koll på hur det kommer se ut framöver, både på en övergripande och detaljerad nivå. Arbetsuppgifterna innefattar även att optimera effekten av den digitala marknadsföringen och SoMe-insatserna, detta i kombination med det personliga i butiker och via säljorganisationer.

Du ingår i avdelningen Marknadskommunikation och blir teamleader för två webbredaktörer. Du kommer att arbeta nära avdelningen Digitala affärer där alla digitala plattformar och appar tar form.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Skapa exponeringsstrategi och engagemang online samt analysera nyckelord och webbtrafik för att öka den organiska tillväxten.
 • Bygga, planera och implementera strategi för trafikförvärv, identifiera KPI: er och mätvärden samt skapa en stark strategi.
 • Övervaka och hantera online-kampanjer, spåra, mäta och analysera användarengagemang, konverteringar och identifiera flera kanaler för leadsgenerering.
 • Utföra SEO-analys och identifiera effektivt innehåll och nyckelord samt implementera bästa metod och teknik för sökmotoroptimering
 • Driva projekt för att förbättra våra köpstrategier baserat på ett datadrivet förhållningssätt
 • Driva och stötta projekt inom marketing automation och content marketing

Om dig

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och van att jobba nära många olika kontaktytor. Du är serviceminded och levererar alltid högsta kvalitet med personlig service. Vi tror att du är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du är bra på att organisera och hantera flera uppgifter samtidigt samt gillar att jobba i ett högt tempo. Du drivs av att få lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Önskad bakgrund

 • 3-5 års erfarenhet av att ha arbetat som digital specialist med försäljningsdrivande media
 • Vana av att leda digitala projekt
 • Erfarenhet av att köpa och analysera digital marknadsföring
 • Erfarenhet av att jobba med marknadsföring baserad på första-, andra- och tredjepartsdata
 • Erfarenhet av att själv ha byggt och optimerat egna kampanjer inom social media
 • Kunskap i Googles 360-suite, Facebook Ads samt Google-/Adobe Analytics
 • Du är väl bekant med begrepp som DMP, attributionsmodeller och marketing automation

Meriterande om du har

 • God kunskap om programmatiska displayköp
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område

Om SGDS
SGDS Gruppen AB
är moderbolag till några av Sveriges största handelsbolag för proffs inom bygg och installation – Dahl och Optimera. Byggbranschen är expansiv och i behov av snabb service, vi arbetar med tusentals produkter som våra kunder behöver på rätt plats i rätt tid. Vi har ett stort centrallager i Järfälla, ca 180 butiker runt om i landet och en omfattande digital handel för tusentals kunder dagligen.

I gruppen arbetar ca 3 000 medarbetare, vi drivs av försäljning, service och kontakt med våra kunder.

Intresserad?

Känner du att detta är rätt för dig? Skicka då in ditt CV samt ett par exempel från din portfölj via ansökningsknappen nedan. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta rekryteringsassistent Jennelie Hedman jennelie.hedman@wise.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om KiMM och Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om

Sök rollen

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Eva Erlandsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök