Marketing and Communication Specialist till Wise Consulting

Stockholm

Letar du efter ett roligt uppdrag på ett härligt företag? Är du dessutom en fena på digital marknadsföring och marketing automation? Då har du hittat rätt! Till Wise Consulting söker vi nu en Marketing and Communication Specialist. Här får du en spännande roll med ansvar för den digitala marknadsföringen.

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under 12 månader, start i mitten av augusti. Läs mer och ansök redan idag!

Sök rollen

Om rollen

Som Marketing and Communication Specialist på Wise Consulting har du ansvar för bolagets inbound marketing och marketing automation, i syfte att skapa attraktion som stöttar kunderna i deras köpprocess. En stor del av arbetet innefattar att utöka vår fanclub genom engagerande innehåll/content som sköts via vårt marketing automation-verktyg Hubspot. Det innebär bland annat att du kommer skapa nyhetsbrev, blogginlägg, lägga upp webinars, producera enklare filmer etc i våra SoMe-kanaler i vilka du även kommer att jobba med en del kampanjhantering. Dina ansvarsområden innefattar även att underhålla och publicera material våra olika hemsidor i WordPress.

Du kommer ingå i marknadsteamet tillsammans med 2 andra personer, tillsammans med dem jobbar du för att öka synligheten i de digitala kanalerna och sprida varumärkeskännedom.

Ansvarsområden

  • Inbound marketing/Marketing Automation
  • Content marketing såsom produktion av webinars, bloggar, artiklar, nyhetsbrev, video etc
  • Sociala medier såsom Linkedin/Instagram osv
  • Uppdatering på hemsidor

Om dig

Vi söker efter en härlig person med stort driv. Du jobbar proaktivt och har koll på trenderna inom den digitala världen. Vi ser gärna att du är kreativ och idérik för att kunna skapa nytt spännande content. Ibland kan saker ske snabbt, därför är det fördelaktigt om du är flexibel och snabbt kan prioritera om. Du är snabb på att lära dig nya saker och tycker om att få utvecklas och få nya kompetenser. Hos Wise Consulting jobbar vi som ett lag och hjälper varandra framåt, vi hoppas därför att du är en bra lagspelare som värnar om dina relationer.

För att lyckas bra i rollen behöver du ha

  • Erfarenhet inom digital kommunikation och marknadsföring
  • Tidigare erfarenhet att jobba med MA
  • Kunskaper i WordPress och Hubspot (utskick, forms och workflows)
  • Erfarenhet av att arbeta med sociala medier och kampanjhantering i Linkedin & Instagram
  • Kunskap i Office 365, enklare filmproduktion, eventhantering
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Om Wise Consulting

Wise Consulting är ett varmt, passionerat och professionellt dream-team på ca 100 medarbetare som gillar att vara i framkant. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Genom att ständigt utmana och rusta oss med new ways of working, innovation, mod och rätt kunskaper får vi utveckling att hända – oavsett uppdrag. Vi är den självklara utvecklingspartnern för kunder som vill frigöra den inneboende potentialen i bolaget, teamen och medarbetarna. Genom affärsdriva konsulter inom HR, organisationsutveckling och ledarskap, skapar vi hållbar framgång för våra kunder.

Läs mer på wiseconsulting.se

Intresserad?

Känner du att detta är rätt för dig? Skicka då in ditt CV samt ett par exempel från din portfölj via ansökningsknappen nedan. Önskar du mer information eller har frågor om uppdraget, kontakta rekryteringsassistent Jennelie Hedman jennelie.hedman@wise.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om KiMM och Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om!

Sök rollen

Kontakta mig för mer information

Eva Erlandsson

Konsultchef

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Onlineredaktör Malmö till SGDS-gruppen

Är du student och vill ha ett kul och lärorikt sommargig? Är du grym på Sharepoint och kan hantera andra digitala verktyg och CMS? Om svaret är ”ja” då ska du ska fortsätta att läsa. Dahl Sverige (SGDS-Gruppen) behöver hjälp av en sommarvikarie på plats i Malmö. Möjlighet att jobba remote finns. Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals under perioden mitten av maj till slutet av augusti.

Malmö Sista ansökningsdag: 16 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till SIS

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Kommunikatör till Securitas AB

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Digital Kommunikatör att ta en operativ och delvis strategisk roll i att stärka vår digitala närvaro. Välkommen med din ansökan 🙂

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 maj, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök