Communication & Intranet Specialist

Malmö Rekrytering

Vi är nu på jakt efter en duktig Communication & Intranet Specialist till Bona i Malmö! Är du bra på att skriva rika och nyanserade texter? Bona erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med att bidra med utveckling av verksamheten. Ta chansen och sök tjänsten nu!

Sök rollen Senast 29 juni, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner
  • Personalrabatt

Om oss
Bona är ett drygt hundraårigt familjeägt företag grundat 1919. Idag är vi en global koncern med koncernledning i Malmö, dotterbolag i 17 länder och fabriker i Malmö, Tyskland och USA. Vi är aktiva i mer än 80 länder och vi omsätter över 3 miljarder kronor. I Malmö är vi totalt 145 medarbetare, och internationellt 600. Vi lägger ner vår själ i att ta fram det bästa i världens alla golv. Vi har ett komplett produktsystem för golvets hela livslängd, från installation till underhåll, rengöring och renovering. Vi utvecklar och tillverkar lacker, limmer, oljor, rengöringsprodukter och slipmaskiner. Våra produkter säljs till såväl hantverkare och parkettfabriker som direkt till konsumenter. Genom våra värderingar passion, performance och pioneering bygger vi vårt samarbete med affärspartners, kunder och medarbetare. Läs mer om Bona här.

Om rollen 
I rollen som Communication & Intranet Specialist på Bona kommer du att självständigt driva och initiera kontinuerligt underhåll och utveckling av det svenska och globala intranätet. Tyngden ligger på den interna kommunikationen och idag saknar man någon som även sitter med den globala kommunikationen och du kommer att få driva detta. Du kommer att ansvara för att producera innehåll i form av om text, bild och rörligt material. Din roll har flera olika kontaktytor internt, i stort sett hela organisationen (ledningsgrupp, HR, chefer och medarbetare). Vi som jobbar på Bona har kul ihop och trivs både med miljön och varandra. Du rapporterar till HR-chef och rollen är placerad i Malmö.

Några exempel på arbetsuppgifter:

• Skriva HR-och marketingtexter för intern information och på intranät

• I samarbete med IT fatta beslut om tekniska lösningar avseende det svenska intranätet

• Huvudredaktör för det svenska och globala intranätet

• Ansvara för informationskanaler såsom personalinfo, nyheter från svensk ledningsgrupp och intern-TV

• Support gällande GDPR, Canea One (plattform för verksamhetsstyrning) och ISO Quality Management System

Om dig
Du som söker rollen som Communication & Intranet Specialist är självgående och har några års erfarenhet av liknande roll. Du har en språkkänsla och därmed en förmåga att skriva redaktionella, rika och nyanserade texter, både på svenska och engelska. Du är tekniskt kunnig och sätter dig snabbt in i nya system och verktyg. Du är en person som har örat mot marken och söker på ett smidigt sätt information och du har lätt för att bygga relationer och ta kontakt med olika människor på olika nivåer. Du vet också hur du strukturerar innehåll för webb och har koll på hur du anpassar innehåll till olika digitala kanaler och målgrupper samt vet vad som driver trafik och konverteringar. Du är inlyssnande, serviceinriktad, duktig på att hålla deadlines och bra på multitasking. Du är flexibel, kreativ och självgående men även en lagspelare samt är lösningsorienterad och har integritet. Framför allt har du en positiv inställning och sprider glädje runt omkring dig!

Vad händer nu?
I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 29 juni, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Bona

Murmansgatan 130, Malmö

Kontakta mig för mer information

Åsa Funke

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök