Projektledande Graphical Design Lead

Göteborg Konsultuppdrag

Vill du jobba i ett grafiskt team som utvecklar förpackningsdesign? Du erbjuds en varierande och ansvarsfull roll där du har kontakt med både interna kunder såväl som externa leverantörer – välkommen in med din ansökan!

Sök rollen Senast 26 juni, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Om uppdraget

Vi på KiMM/Wise Professionals söker en Graphical Design Lead. Uppdraget är på heltid under 15 månader med möjlighet till förlängning. Du ingår i ett team på 7 personer och rapporterar till avdelningens Graphic Design Manager. Kontoret ligger i Mölndal och vi ser att du kan börja så fort som möjligt.

Om rolleN

I rollen som Graphic Design Lead ligger fokus på att projektleda och arbeta ut den masterdesign som det globala designteamet utvecklar kreativt tillsammans med en byrå. Dvs, det handlar om att se till att designen ser fantastisk ut över alla storlekar på förpackningar och att förpackningarna möter de krav som finns uppställda. Du jobbar utifrån uppsatta ramar och riktlinjer, och det finns manualer och guidelines till stöd. Du kommer att specifikt att jobba nära en medlem i teamet, som har bred erfarenhet inom området.

Det innebära bla att:

 • Vara experten på grafisk design i de sortiments team som du är en del av
 • Planera processen för att i tid ha godkända filer redo till deras artworkbyråer
 • Vara spindeln i nätet gentemot våra leverantörer och förse dem med information
 • Ansvara för korrektur gentemot marknaderna i vårt system
 • Känna dig komfortabel med att arbeta och dela information i Microsoft Excel
 • Ansvara för tryckkvalitet på allt tryckt material
 • Ansvara för budget och uppföljning av kostnader

Om dig
Vi ser att du är noggrann med en känsla för detaljer, och att du är strukturerad och gillar att jobba efter vissa ramar och riktlinjer även om komplexiteten är hög. Du är självständig och tar egna initiativ för att söka upp korrekt information för att komma framåt i ditt arbete. Du behöver också kunna driva och prioritera bland dina projekt, och du behöver kunna hantera olika intressenter även under tidspress. Vidare kommer du att vara ansvarig för designen av reklammaterialet till våra produktprover. Du kommer att få uppdrag av dina kollegor i Graphic Design teamet, och du ansvarar för att se till att de reklammaterial som följer med varje produkt innehåller rätt information, möter våra kvalitetskrav samt att de visuellt hänger ihop med designen för konsumentförpackningen. Du behöver vara kreativ för att nå ett lyckat resultat, där vissa givna delar ska samsas med mycket information på många språk.

Erfarenhet

 • Har eftergymnasial utbildning
 • Har jobbat i en liknande roll tidigare
 • Kunskaper inom Microsoft Excel
 • Kunna uttrycka dig och kommunicera på engelska verbalt och i skrift
 • Kunskaper om tryckprocess
 • Har erfarenhet av att jobba mot budget

Det är meriterande om du har kunskaper inom olika trycktekniker såsom Flexo, Offset, Gravure och Digital.

Ansökan
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta konsultchef Amanda Spejare på amanda.spejare@wise.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 juni, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Amanda Spejare

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök