Kommunikatör 50%

Göteborg Konsultuppdrag

Vill du arbeta på ett stort företag där du ansvarar för den interna kommunikationen i ett centralt förändringsprojekt? Här får du samarbeta med olika avdelningar och chefer både nationellt och internationellt för att rätt budskap ska nå ut till samtliga medarbetare internt.

Sök rollen Senast 30 juni, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals där du jobbar hos vår kund. Tjänsten är på 50% och vi ser gärna att du kan börja så fort som möjligt. Du kommer att tillhöra kommunikationsavdelningen som består av ett team på tre personer. Du rapporterar till kommunikationschefen och arbetar i ett projektteam i det centrala förändringsprojektet.

Om rollen

Kunden är i en förändringsprocess där de genomför ett omfattande systembyte och här kommer du sköta den interna kommunikationen från projektet ut till alla chefer och medarbetare. Du kommer rikta dig främst inom Sverige men även till kollegor i Finland, Danmark, Norge, Polen, Italien och Tyskland. Kommunikation är en viktig del av förändringsprocessen och du kommer ta del av affärsinformation där du omsätter detta till tydliga budskap i interna kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta fram en kommunikationsplan med förslag på kommunikationsaktiviteter som riktas till olika målgrupper
 • Skriva texter för interna kanaler
 • Coacha chefer i kommunikation
 • Skapa Powerpoints till chefer/avdelningar riktade till olika målgrupper

Om dig

För att trivas i rollen så ser vi att du är strukturerad och kan göra rätt prioriteringar för att komma framåt i ditt arbete. Eftersom kunden genomgår en stor förändring så ska du även trivas i detta och ständigt jobba framåt för att möta behov och nya lösningar för dina interna kollegor. Du kommer att ta del av information och affärsinformation där det är det viktigt att du kan omsätta dessa i begripliga budskap. Vidare har du ett kreativt tankesätt när du kommunicerar och testar gärna nya vägar genom film, bild och text. Du ska vara en duktig och van skribent och kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Erfarenhet:

 • Har minst 2 års erfarenhet av kommunikation
 • Har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då internkommunikationen sker på båda språken
 • Goda kunskaper i MS Office (Word och PowerPoint)

Ansökan

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Amanda Spejare på amanda.spejare@wise.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 30 juni, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Amanda Spejare

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök