Affärsdriven Marknadschef till Wise Consulting

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med och påverka det nya arbetslivet med oss? Brinner du för moderna arbetssätt, engagerande kommunikation och att skapa affärer? Är du nördigt intresserad av inbound marketing, digital köplogik och engagerande marknadsföring? Kanske delar du också vår passion för HR, ledarskap och att bygga starka välmående organisationer? Då är det dig vi söker!

Sök rollen Senast 26 juni, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård

På Wise Consulting vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter.

Om rollen:

Wise Consulting befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och söker en marknadschef med digital spets, framtidstänk och sinne för affärer. Som marknadschef ansvarar du för Wise Consultings varumärkesstrategi och driver den digitala kundresan framåt. Det digitala arbetet är av stor vikt – du kommer ansvara för och driva vidare områden som marketing automation, content marketing och social selling. Till din hjälp har du ett varmt, passionerat och professionellt dream-team som idag är på två personer som framåt siktar på att växa och bli ännu fler!

Som del av ledningsgruppen bidrar du med kund- och marknadsperspektiv och analys samt ansvarar för upprättande av marknadsavdelningens mål, strategier, planer och budget. Du rapporterar till VD och tjänsten utgår från Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta fram och fastställa marknadsplaner och utifrån marknadsplanen aktivera varumärket i konkreta kampanjer i valda kanaler
 • Tillsammans med ditt team optimera nuvarande kommunikationskanaler och få dem att samverka och generera nya affärer
 • Personalansvar, etablera ett välfungerande och hållbart team
 • Samla data och insikter från vår målgrupp för att ständigt anpassa och förbättra våra erbjudanden och initiativ
 • Fortsätta utveckla och hålla sig uppdaterad på den digitala innovationen och vara ett strategiskt bollplank i ledningsgruppen
 • Stärka ambassadörsskapet med våra konsulter och bygga kontaktnät via engagerade intressenter
 • Utveckla vårt Employer branding-arbete för att attrahera rätt medarbetare till bolaget

Om dig:

Vi söker dig som har ett stort intresse för människor och kommunikation. Du är en trygg och skicklig ledare som har förmågan att skapa goda relationer och kan identifiera utvecklingspotential där marknad och kommunikation är en viktig faktor. Du har sedan länge förstått att ett sömlöst samarbete med säljavdelningen är avgörande för att nå framgång.

Som person har du även en strategisk kapacitet men förmågan och viljan att arbeta operativt. Du har lätt för att röra dig mellan detaljnivå och ett övergripande perspektiv. Tjänsten kräver stort eget ansvar vilket förutsätter egen drivkraft och en förmåga att organisera, planera och genomföra samtidigt som du delar vår övertygelse om att vi blir bättre och effektivare tillsammans som team.

Vi söker dig som har: 

 • Några års erfarenhet från liknande roll inom marknad
 • Erfarenhet av att leda team, samt driva marknadsprojekt från start till mål
 • Erfarenhet från datadriven marknadsföring som gillar att arbeta efter uppsatta mål och KPI:er
 • God vana att arbeta och hålla sig uppdaterad i system som Hubspot, WordPress, CRM, Google analytics etc

Mer om Wise Consulting

Wise Consulting är ett varmt, passionerat och professionellt dream-team på ca 100 medarbetare som gillar att vara i framkant. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Genom att ständigt utmana och rusta oss med new ways of working, innovation, mod och rätt kunskaper får vi utveckling att hända – oavsett uppdrag. Vi är den självklara utvecklingspartnern för kunder som vill frigöra den inneboende potentialen i bolaget, teamen och medarbetarna. Genom affärsdriva konsulter inom HR, organisationsutveckling och ledarskap, skapar vi hållbar framgång för våra kunder.

Läs mer på wiseconsulting.se

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Johanna Nyqwist, jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 26 juni, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök