Webbredaktör med känsla för färg och form

Stockholm

Är du en självgående webbredaktör som har erfarenhet inom grafisk formgivning? Är du samhällsintresserad och har kreativ energi? Då kan du vara rätt person för KK-Stiftelsen, som just nu gör en kommunikativ förflyttning!

Sök rollen Senast 27 juni, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen

Som webbredaktör på KK-stiftelsen får du arbeta tillsammans med hela vårt kansli och särskilt nära kommunikationsansvarig. Hos oss får du vara med i en utvecklingsfas där vi just nu gör en kommunikativ förflyttning. I det arbetet ingår bland annat utveckling av vår webbplats och digitalisering/modernisering av vår grafiska profil. Du blir en viktig spelare i att tillsammans med oss ta detta till nästa nivå, och bidra både till satta kommunikationsmål och verksamhetsmål.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Webbredaktör med ansvar för utveckling av webbplatsen kks.se

·      Implementering av vår uppdaterade grafiska profil

·      Formgivning, bildhantering samt framtagande av rörligt material

·      Medverka i arbetet med att utveckla kommunikationen i våra digitala kanaler

·      Framtagande och utskick av nyhetsbrev och inbjudningar till event

·      Skriva och redigera texter

·      Göra presentationer i Powerpoint

Om dig

För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, arbeta på ett strukturerat sätt och ha en positiv inställning. Vi hoppas också att du är nytänkande, ser möjligheter och har förmåga att agera och driva ditt arbete framåt. Du är en flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team. Du ser möjligheter och har förmågan att bolla och förankra idéer med organisationen för att uppnå bästa resultat.

Erfarenhet av/goda kunskaper i

·      Adobe CS och MS Office

·      Produktion av rörligt material, infografik och trycksaker

·      WordPress

·      Google Analytics

·      SEO

·      Sociala medier

·      Bearbetning av text och/eller redaktionellt arbete

·      Goda kunskaper i svenska och engelska

Utbildning
Relevant högskoleutbildning alternativt eftergymnasial utbildning från tex Berghs eller motsvarande.

Meriterande

·      Erfarenhet av arbete med att tillgänglighetsanpassa för webb

·      Erfarenhet av olika plattformar för nyhetsbrev

·      Erfarenhet av arbete med event

·      Nyfiken på och arbetserfarenhet inom området forskning och högre utbildning

·      Högskoleutbildning

Om KK-stiftelsen

Stiftelsen för kunskap- och kompetensutveckling, KK-stiftelsen är en forskningsstiftelse som bidrar med finansiering av forskning och kompetensutveckling vid Sveriges högskolor och nya universitet. Projekten vi finansierar vid lärosätena sker alltid i samverkan med näringslivet. Vårt övergripande uppdrag är att stärka svensk konkurrenskraft, och vi vet att samproducerade projekt mellan akademi och näringsliv skapar står stor nytta för bägge parter såväl som för samhället.

Vi har vårt kontor i Stockholm där vi sitter i ett öppet landskap med utsikt över Kungsträdgården. Vi är en liten organisation med 14 anställda. Vi är en sammansvetsad grupp som jobbar mycket i team och har roligt på jobbet.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser gärna att du bifogar ett kort personligt brev där du berättar varför du söker rollen och hur du tror att din erfarenhet skulle kunna bidra i Stiftelsens verksamhet.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Malin Myhrman på mm@kimm.se eller Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 27 juni, 2022

Kontakta mig för mer information

Maggie Klingestierna

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök