Marknads- och Varumärkeschef till Kulturhuset Stadsteatern

Stockholm Rekrytering

Vi rekryterar nu en Marknads- och Varumärkeschef till Kulturhuset Stadsteatern. Vår vision är att vara en angelägenhet för alla Stockholmare, med yttrandefriheten och den konstnärliga friheten som grund. Det här är en unik möjlighet att delta i arbetet med att framgångsrikt stärka Kulturhuset Stadsteaterns varumärke och marknadsarbete.

Sök rollen Senast 7 juli, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen 

Vi söker en kreativ och resultatorienterad person som ska leda, utveckla och säkerställa Kulturhuset Stadsteaterns varumärkes-, kommunikations- och försäljningsarbete.

Som Marknads- och Varumärkeschef på Kulturhuset Stadsteatern arbetar du med den strategiska blicken på varumärket, kommunikationen och försäljningen inom hela verksamheten.

Du säkerställer att vårt långsiktiga arbete med varumärket och kommunikationen ger oss rätt grund att nå ut till vår publik och våra besökare, för att uppnå vår vision att vara en angelägenhet för alla i Stockholm, samt skapa grunden för ett långsiktigt arbete med god beredskap för framtida utmaningar.

Tjänsten är både strategisk och operativ. Du ansvarar bland annat för:

  • Planering, vidareutveckling och förankring av varumärket
  • Marknadsarbetet med olika aktiviteter inom organisationen
  • Leda och fördela arbetet på marknadsavdelningen
  • Personalansvar & Budget

Tjänsten rapporterar till Kulturhuset Stadsteaterns VD och sitter med i ledningsgrupp. Man ansvarar för marknadsavdelningen som även har en presschef och en försäljningschef. Totalt består avdelningen av 23 tjänster, varav 14 i nuläget rapporterar direkt till Marknads- och Varumärkeschefen.  

Om dig  

Vi söker en person med hög energinivå som är kreativ och idérik. Rollen ställer höga krav på erfarenhet inom strategiskt marknadsarbete, både varumärkesbyggande och försäljningsdrivande.

Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med varumärkesfrågor och kommunikation på kvalificerad nivå, inom kultursektorn, med ett ledarskap som lägger en god grund för framtida utveckling.

Som person är du drivande och handlingskraftig med förmåga att växla perspektiv mellan daglig problemlösning och framtida utveckling. Du har lång erfarenhet som chef, från en komplex organisation med kulturkompetens, och dina ledaregenskaper präglas av mod, handlingskraft och omtanke. Du är lyhörd i din kommunikation och kommunicerar samtidigt på ett tydligt sätt.

Du har förståelse för såväl den konstnärliga processen som behovet av praktisk styrning. Erfarenhet från scenkonst eller annan kulturverksamhet är meriterande.

Om oss

Kulturhuset Stadsteaterns vision är att vara en angelägenhet för alla Stockholmare, med yttrandefriheten och den konstnärliga friheten som grund. Vi ska vara aktiva, generösa, öppna och utmanande.

Vad händer nu? 

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 7 juli, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Malin Myhrman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 7 juli, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök