Marketing Automation Specialist

Halmstad Rekrytering

AJ Produkter är en prisbelönt e-handlare inom sitt segment och söker en specialist inom Marketing Automation som sätter kunden i centrum. Vi står just nu inför en mycket ambitiös och spännande digital resa och din roll kommer vara en viktig pusselbit. Vår vision är att ligga i framkant och utveckla en friktionsfri och personlig kundupplevelse som stärks av datadriven och effektiv digital marknadsföring.

Sök rollen Senast 16 juli, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi erbjuder en kreativ och spännande utmaning i ett mycket framgångsrikt företag. Du kommer att arbeta från vårt huvudkontor i Halmstad och vara del av ett kompetent och professionellt team som drivs med stor entusiasm och med en stark vilja att lyckas.

Rollen

Ditt uppdrag som MA-specialist är att driva, utveckla, automatisera samt genomföra riktade aktiviteter i syfte att kommunicera värde till våra kunder vid rätt tillfälle. Din roll på avdelningen är  att ansvara för Marketing Automation. Du kommer ha ett tätt samarbete med vår Loyalty Manger samt vår externa byrå. Du rapporterar till Head of Digital.

Som MA-Specialist kommer du att:

• Utveckla vår lojalitetsskapande marknadsföring med fokus på CRM och befintliga kunder.

• Planera, segmentera kunddatabasen, designa och bygga automatiska flöden i MA-verktyg så att vår kommunikation alltid träffar rätt. 

• Lägga planen för E-mail kommunikationen och arbeta operativt med kanalen i Sverige samt stötta alla våra marknader. 

• Jobba för att integrera fler kanaler ur ett MA-perspektiv i syfte att föra dialogen med kund på det sätt som är mest effektivt.

• Arbeta med olika segment och genomföra löpande tester i syfte att optimera effekten av våra utskick.

• Testa, utvärdera och exekvera marknadsföring i befintliga Marketing Automation-system.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med e-handel i liknande roll inom försäljningsdriven marknadsföring, gärna med inriktning på E-mail, CRM, marketing automation eller kundlojalitet. Har du jobbat med ovan i en internationell organisation är det ett stort plus. Vi ser även att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring e-handel, CRM, analys eller liknande områden. Du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Gällande de tekniska kunskaperna och erfarenheterna ser vi gärna att du har:

• Erfarenhet av Marketing Automation plattformar som exempelvis Apsis, Adobe Marketing Cloud, Salesforce, Microsoft Customer Insights, Segment etc.

• Erfarenhet av CRM eller något MA-system alt. system för e-postmarknadsföring där du har konfigurerat och designat flöden.

• Erfarenhet av Google Analytics.

• Du har en mycket god förståelse för kundsegmentering samt KPI:er som retention rate, churn rate, conversion rate etc.

Som person är du driven och innovativ har en stor passion för digital marknadsföring och Marketing Automation och allt som hör därtill. Du är social, självgående, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har jobbat tvärfunktionellt, är en stark taktiker och lagspelare, men är också van vid att planera och utföra dina uppgifter självständigt. Vidare är du analytiskt lagd och ser det som en självklarhet att fatta beslut utifrån data. Viktigast av allt är att du har ett kommersiellt tankesätt och en ambition att flytta vår verksamhet i en så positiv riktning som möjligt.

Om oss

Vi på AJ Produkter är proffs på att utforma arbetsmiljöer där människor mår bra. Med fokus på innovation, egendesignade produktserier och två egna fabriker skapar vi smarta lösningar för arbetsplatsen i tiden. Och med verksamhet i 19 europeiska länder, ca 900 anställdaoch en omsättning på drygt 2,5 mdkr, bidrar vi årligen till att förbättra arbetsmiljön på 330 000 arbetsplatser Europa runt. Sortimentet består av möbler, inredningslösningar och utrustning för materialhantering. Totalt mer än 15 000 produkter för kontor, skola, lager och industri – allt är lättillgängligt via katalog, e-handel, kundanpassande projekt eller ett samtal till någon av våra säljare.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophia Francke, sophia.francke@wise.se och/ eller Malin Johansson, malin.johansson@wise.se.

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 16 juli, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Malin Johansson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 16 juli, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök