Marknadskommunikatör till Deloitte

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en skicklig kommunikatör som är redo att axla en viktig roll för att skapa affärsmöjligheter på Deloitte – ett internationellt konsult- och revisionsföretag som levererar tjänster till många av Sveriges största företag? Deloitte söker nu en skarp Marknadskommunikatör som är redo att snabbt kliva in i rollen. Låter detta som rätt steg för dig? – Sök tjänsten redan idag!

Sök rollen Senast 27 juni, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos Deloitte. Uppdragstiden är mellan september 2022- januari 2023 med chans till förlängning.

Om rollen

I rollen som Marknadskommunikatör kommer du att, tillsammans med övriga inom teamet, driva Deloittes kommunikation både internt och mot marknaden, med medarbetare, befintliga eller potentiella klienter, potentiella medarbetare, samarbetspartners och andra intressenter som de primära målgrupperna. Du kommer att få ansvara för och driva egna projekt men även delta operativt i andra. I rollen får du egna specifika ansvarsområden inom ramen för din roll, samtidigt som det också finns en uppgiftsportfölj som teamet ansvarar för och som ni tillsammans fördelar löpande.

Som Marknadskommunikatör blir du en del av Deloittes kommunikations- och marknadsavdelning – en inhouse-byrå med cirka 10 personer som jobbar med strategi, projektledning och operativ leverans av intern- och marknadskommunikation, grafisk design, video, PR och krishantering samt event.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Skriva och redigera texter för internt bruk, samt publicera på intranät eller formatera och skicka ut via e-postverktyg
 • Skriva och redigera texter för extern kommunikation, till exempel inbjudningar, nyhetsbrev, artiklar samt formatera för utskick genom e-postverktyg och/eller publicera på webb och i sociala kanaler.
 • Vara ansvarig kommunikatör i marknadsprojekt, till exempel vid större event eller lanseringar av publikationer
 • Stötta Deloittes HR-team med kommunikation mot talangmarknaden
 • Vara svensk representant i samarbetsprojekt med Deloitte i andra nordiska länder

Om dig

För att trivas hos oss på Deloitte tror vi det är viktigt att du känner dig hemma i en organisation med högt tempo och tydliga krav på kvalitet och leveransförmåga. I rollen är det viktigt att du är du flexibel, lyhörd och öppen för förändringar. Vidare tror vi att du är ansvarstagande och strukturerad och trivs med att hantera flera saker parallellt. Då vårt team tror på ett bra samarbete, ser vi att du är en hjälpsam, social och kommunaktiv person.

Vi ser gärna att du har

 • 3-5 års erfarenhet från en liknande roll eller byrå och sannolikt en examen inom kommunikation eller marknadsföring från universitet eller högskola
 • Erfarenhet av system för webb- och intranätpublicering samt e-postverktyg. I den här rollen kommer du framför allt arbeta i SharePoint, Sprinklr, Poppulo och Marketo.
 • Erfarenhet av att kommunicera marknadsbudskap i de kanaler som dominerar idag, så som webb, sociala medier och e-post
 • Erfarenhet av enklare filmproduktion och redigering
 • Erfarenhet av enklare bildredigering
 • Erfarenhet av annonsering på sociala medie-plattformar som LinkedIn och Facebook
 • God förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift

Om Deloitte

Vår kultur präglas av att vara inkluderande, öppen och hjälpsam. Vi har ett nära samarbete där vi diskuterar lösningar tillsammans och det alltid är välkommet att lyfta frågor inom teamet. Vi hittar regelbundet på sociala aktiviteter eller tar en enkel AW, antingen för att fira ett genomfört projekt eller bara för att få hänga . Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Deloitte, och ta del av intervjuer med våra medarbetare på Deloitte.se/karriar.

Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk, en organisation som befinner sig i näringslivets epicentrum och levererar tjänster till en stor andel av världens och Sveriges största företag. Givet detta har vi behov av att kommunicera till marknaden om våra erbjudanden men också vår syn på de stora frågorna i näringsliv och samhälle, till exempel framtidens arbete, hållbarhet och digital transformation. Vi har ofta användning av material som tagits fram inom någon del av Deloitte globalt, som vi då bearbetar för att möta vår marknad, men vi producerar också eget innehåll i Sverige.

Ansökan
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 27 juni, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Sofie Garpered

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök