Digital Marketing Manager till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Stockholm Konsultuppdrag

Är du på jakt efter en roll där du får användning för dina kunskaper inom digital marknadsföring, och där du erbjuds en blandning av strategiska och operativa arbetsuppgifter? Nu söker Länsförsäkringar Fastighetsförmedling efter en Digital Marketing Manager som kan gå in som konsult under 12 månader. Läs mer om detta uppdrag och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Sök rollen Senast 5 juli, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om uppdraget:
Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader via KIMM/Wise Professionals. Start i augusti/början på september, eller enligt överenskommelse.

Om rollen:

Som Digital Marketing Manager på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kommer du tillsammans med 7 andra på företaget att utgöra marknadsteamet. De som ingår i ditt team är en PR & Hållbarhetschef, Social Media Manager, Webmanager, Grafisk Formgivare, två Projektledare. Du rapporterar till Marknadschefen. 

Marknadsteamet jobbar för att öka varumärkeskännedomen och för att företaget ska ligga i framkant inom branschen. Här har du en nyckelroll i att fortsätta driva den digitala marknadsföringen framåt och, tillsammans med vår Social Media Manager kommer du att utveckla de digitala och sociala kanalerna för att öka konverteringen och varumärkeskännedom. I detta samarbete kommer ni även diskutera gemensamt kring strategi och uppföljning för influencer marketing. Vi ser gärna att du har en nyfikenhet kring teknisk utveckling och förmågan att se hur den kan skapa värde för kunden och de lokala kontoren. Rollen innefattar både strategiska och operativa arbetsuppgifter.

I rollen ingår även nära samarbete med HR-teamet där du kommer vara bryggan mellan HR och Marknad. Din uppgift blir att säkerställa att kommunikationen mellan avdelningarna är i linje med varumärkets tonalitet och röda tråd.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Formulera hur man kan driva trafik och konvertera resultat som stöder bolagets strategi
 • Fortsätta verkar för öka den spontan varumärkeskännedomen för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
 • Ansvar för att utveckla och hantera digitala kampanjer
 • Stötta lokala kontor i varumärkeskännedom och konverteringar
 • Tillsammans med marknadsteamet ta fram relevanta digitala kampanjer, samt implementera och ta fram strategier för dessa
 • Förutom de interna kontaktytorna kommer du också ha kontakt med externa samarbetspartners inom digital kommunikation och annonsering, exempelvis reklambyråer.

Om dig:

Vi letar efter dig som är en energifull person med vilja och nyfikenhet för att utveckla den digitala marknadsföringen framåt. Du är en lagspelare och hjälper till där det behövs, att samarbeta över gränserna är inget du ser som ett hinder. Rollen innefattar en del självständigt arbete men också en del arbete tillsammans med teamet, vi ser gärna att du trivs med den variationen. Du är engagerad och lyhörd i ditt arbete och flexibel. Ditt tillvägagångssätt är fokuserat och strukturerat, du är handlingskraftig och har nytänkande idéer som kan driva utvecklingen av det digitala arbetet framåt.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har:

 • Minst 3-5 års erfarenhet från en liknande tjänst
 • Eftergymnasial marknadsföringsutbildning inom relevant område
 • Erfarenhet av digital konvertering och leadsgenerering
 • Erfarenhet av att ta beslut utifrån insikter, data och analys
 • Erfarenhet av Office-paketet (främst Excel och PowerPoint)
 • Du har baskunskap om Google Analytics och Adobe Suite

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Vår kultur präglas av ett tätt samarbete där alla tillsammans verkar för att nå våra målsättningar. Vi tänker alltid ”digital first” och drivs av att ständigt utveckla och skapa de bästa förutsättningarna för våra 189 lokala kontor att lyckas på deras lokala marknad. Vi gillar att fira våra framgångar och genomförda projekt och har regelbundna sociala aktiviteter och AW´s.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Idag är vi Sveriges snabbast växande mäklarkedja och en av de största aktörerna i branschen. Med 189 bobutiker och över 950 medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2021 sålde vi 30 900 objekt till ett försäljningsvärde av 84,5 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närheten är viktig och tror att det är en av anledningarna till att vi för sjätte året i rad har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Ansökan
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta rekryteringsassistent Jennelie Hedman på jennelie.hedman@wise.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 5 juli, 2022

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jennelie Hedman

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 juli, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Digital Marketing Manager to Munters Group

Munters is the original innovator in climate control since 1955. We are now looking for a Digital Marketing Manager to oversee the strategy, growth, and implementation of the marketing and advertising campaigns of our FoodTech Business Area, with a focus on digital channels. If you are an experienced digital marketing specialist ready to take a leading position, this might be the role for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior Marketing Coordinator till internationellt bolag inom motorindustrin

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation och implementeringen av CRM-system.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till sommaren 2023 – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Detta är ett konsultuppdrag hos Yamaha Motor Scandinavia via Wise Professionals med start i mitten av augusti fram till årsskiftet – med goda utsikter att bli förlängt.

Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Automation Specialist to a bank in Stockholm

Do you want to play a central role in an exciting and transformational journey to become the most data driven bank in the world? Here is your chance!

Our customer is one of the biggest banks in the Nordics who has their headquarter in the north of Stockholm. This is an assignment at KiMM/Wise Professionals with start as soon as possible according to agreement and lasts initially until the end of December with the possibility to be extended.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer & ansök

CRM koordinator till Öresundskraft!

Vår kund Öresundskraft har påbörjat en resa där de går mer och mer mot digital och differentierad kommunikation längs hela kundlivscykeln och baserat på deras budskap från kund- och beteendedata. Målen är tydliga gällande kundnöjdhet, digital konvertering och kanalförflyttning samt att effektivisera och automatisera det egna arbetet.

Skåne Sista ansökningsdag: 10 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök