Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Marknadsprojektledare till Svevia AB

Stockholm
Ansök senast 22 Aug 2022
Svevia växer så det knakar och befinner sig på en spännande utvecklingsresa! Vi söker nu en duktig projektledare med fokus på sälj och marknad. Vi vill utveckla oss för att berätta om allt bra Svevia gör, om hur vi knyter ihop land och stad, hur hållbarhet har blivit en självklar del av affären och om vår strävan efter att vara den bästa arbetsplatsen, en inkluderande arbetsplats.

Ditt uppdrag

Du kommer att leda, planera och utveckla Svevias arbete inom marknadsföring och sälj. Upprätta marknadsplaner på central nivå men även på lokal nivå i samarbete med divisionernas marknadschefer/ansvariga. I arbetet ingår att följa upp, analysera och utveckla våra marknadsinsatser och förbättra vårt arbete med CRM. Vi är ett prestigelöst team med ambitionen att tillsammans skapa den bästa och mest effektiva kommunikationen. Du arbetar tillsammans med nio andra specialister inom marknad och kommunikation och sitter på vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. 

Ansvarsområden:

  • Utveckla en koncerngemensam sälj- och marknadsstrategi samt metodik för optimering av säljinsatser och för att nå nya kundgrupper.
  • Ta fram kampanjer och genom marknadskommunikation bygga och positionera Svevias varumärke mot befintliga och potentiella kunder och medarbetare. 
  • Projektleda aktiviteter som bidrar till företagets affärsutveckling – konkurrensanalys,
  • kundkartläggning, kundanalys, datasystem (CRM)

Kompetenser

Det här jobbet passar dig som är kundorienterad, kommunikativ, lyhörd och ansvarsfull. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi, marknad eller sälj eller inom annat, för tjänsten, relevant område. Du bör ha erfarenhet av, och goda kunskaper, inom försäljningsarbete. Du är van vid att arbeta mot mål och på ett strukturerat sätt följa upp dem. 

 Vi ser gärna att du kan hantera verktyg såsom:

  • MS365
  • CRM-system

En del av något större

Vi är ett prestigelöst team med ambitionen att tillsammans skapa den bästa och mest effektiva kommunikationen. Vi strävar efter att hela tiden utveckla oss för att på nya och gamla sätt berätta om allt bra Svevia gör, om hur vi knyter ihop land och stad, om hur hållbarhet har blivit en självklar del av affären och om vår ambition om att vara den bästa arbetsplatsen, en inkluderande arbetsplats. Vi vilar i våra värderingar; engagemang, samarbete och ansvar. 

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Vi är snälla mot varandra och månar om att göra varandra framgångsrika. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Framgången skapar vi som ett lag. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Som en del av vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Notera att det nu är lite sommarledighet som gäller för många av oss och vi kommer återta processen i mitten av augusti.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Liknande jobb