Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Projektledande Grafisk Design Specialist till Essity!

Västra Götaland
Ansök senast 2 Dec 2022
Vill du jobba i ett grafiskt team med fokus på förpackningsdesign? Vår kund Essity har nu ett långvarigt behov utav en Grafisk Design Specialist för TENA, där du erbjuds en varierande och ansvarsfull roll - välkommen in med din ansökan!

Om uppdraget

Detta är ett långvarigt uppdrag på heltid med möjlighet till både förlängning och en fastanställning hos Essity. Du kommer att arbeta med förpackningar för TENA och ingå i ett team på 8 personer och rapporterar till avdelningens Graphic Design Team Manager. TENA är ett globalt varumärke som förbättrar livet för miljoner människor varje dag, genom att erbjuda ett brett sortiment av inkontinensprodukter. Kontoret ligger i Mölndal där du förväntas vara på plats på kontoret minst 50% av tiden, men fördelaktigt varje dag under introduktionen. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Om rollen
I rollen som Grafisk Design Specialist ligger fokus på att projektleda och arbeta ut den masterdesign som det globala designteamet utvecklar kreativt. Ditt jobb är att implementera designen över alla artworks, och se till att designen ser fantastisk ut över de olika storlekarna och materialen för konsument- och transportförpackningar. Och givetvis också att förpackningarna möter de olika krav som finns uppställda; regulatoriskt, legalt och kvalitetsmässigt. Du jobbar utifrån uppsatta ramar och riktlinjer, och det finns manualer, guidelines och kompetenta kollegor till stöd.

Det innebär bl.a. att:

 • Vara expert på grafisk design i de sortiments team som du är en del av
 • Planera artworkprocessen för att i tid ha förpackningar redo till fabrikerna
 • Vara spindeln i nätet internt och gentemot våra leverantörer och förse dem med information
 • Ansvara för korrektur gentemot marknaderna i vårt system
 • Känna dig komfortabel med att arbeta och dela information i Microsoft Excel
 • Ansvara för tryckkvalitet på allt tryckt material
 • Ansvara för budget och uppföljning av kostnader

Om dig
Vi ser att du är noggrann med en känsla för detaljer, och att du är strukturerad och gillar att jobba efter vissa ramar och riktlinjer även om komplexiteten är hög. Du är självständig och tar egna initiativ för att söka upp korrekt information för att komma framåt i ditt arbete. Du behöver också kunna driva och prioritera bland dina projekt, och du behöver kunna hantera olika intressenter och hitta lösningar även under tidspress.

Erfarenhet

 • Har eftergymnasial utbildning
 • Har jobbat i en liknande roll tidigare
 • Grundläggande kunskaper inom Microsoft Excel och meriterande om du än van vid SAP
 • Kunna uttrycka dig och kommunicera på engelska verbalt och i skrift
 • Kunskaper om tryckprocess och olika trycktekniker såsom Flexo, Offset, Gravure och Digital
 • Har erfarenhet av att planera och jobba mot budget

Om Essity
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Namnet Essity är en utveckling av de engelska orden essentials och necessities, nödvändigheter i vardagen.

Vår hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljning sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 47 000 medarbetare och nettoomsättningen 2018 var cirka 118,5 miljarder kronor (11,6 miljarder euro). Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. 

Ansökan
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta konsultchef Johanna Treschow på johanna.treschow@wise.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal