Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Junior Brand Develop Manager

Stockholm
Är du i början av din karriär av brinner för varumärkesbyggande? Då har vi en roll för dig! Till en av våra stora internationella kunder söker vi nu en Junior Brand Develop Manager! Låter det som du? Sök redan idag!

Om uppdraget 

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos en stor internationell kund, där du ges möjlighet att jobba med flera varumärken, kategorier och länder. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer att pågå till slutet av augusti med chans till ytterligare förlängning för rätt person. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm med möjlighet att arbeta hybrid efter företagets riktlinjer. 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Varumärkeshantering av tilldelade varumärken.
  • Utveckling och implementering av Master Brand design för tilldelade varumärken i nära samarbete med extern byrå och vår interna byrå The Studio.
  •  Utveckling av digitala varumärkesriktlinjer och varumärkesverktyg.
  • Stödja och assistera teamet med nyckelåtgärder för olika varumärken.
  • Skapa presentationer, uppdatering av konstverk och tillhandahållande av information till olika interna intressenter.
  • Projektledare för tvärfunktionellt arbete.

Om dig 

För att passa i rollen tror vi att du trivs i att arbeta i team och att samarbeta. Vi tror att du är både driven och nyfiken på att lära dig inom branding. Du arbetat strukturerat och resultatorienterat och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är en ”doer” som gillar att ta egna initiativ och arbeta hands-on. 

Erfarenhet 

  • Minst 1-2 års erfarenhet av varumärkesmarknadsföring från B2C, gärna FMCG
  • Universitetsexamen eller motsvarande inom marknadsföring eller näringsliv
  • Behärskar svenska och engelska flytande
  • Erfarenhet av projektledning och produktdesignprocesser; från designutveckling till lansering är ett måste.   

Ansökan 

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Talent Acquisition Specialist Sofie Garpered på sg@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Liknande jobb