Skip to content

Kommunikatör till Rikshem

Stockholm
Ansök senast 18 Apr 2024
Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter på orter över hela Sverige. Nu söker vi en öppen och framåt person som kan agera kommunikationsstöd för bland annat Förvaltningsområde Syd och till vår avdelning för Projektutveckling. Om du är en person som trivs i en organisation där både engagemang och tempo är högt är det här rollen för dig!

Om rollen

Som kommunikatör med fokus på Förvaltningsområde Syd och Projektutveckling driver och leder du varierande kommunikationsaktiviteter, inklusive planering, genomförande och uppföljning. Du har många olika kontaktytor, både internt och externt.

Rollen har flera ansvarsområden:

  • Kommunikationsstöd för Förvaltningsområde Syd: Norrköping, Kalmar, Halmstad, Malmö och Helsingborg. I detta kan ingå att stötta kontakter såsom fastighetschefer och förvaltare på orterna i olika kommunikationsfrågor.
  • Kommunikationsstöd för avdelningen Projektutveckling som arbetar med allt från tidiga skeden till stora renoveringsprojekt
  • Du ansvarar även för att hålla ihop vår årsredovisning.

Du kommer till en stimulerande arbetsmiljö där du blir del av ett team om sju specialister som sitter centralt i Stockholm. Vi stöttar varandra och har roligt på jobbet! Du rapporterar till Chef kommunikation, kund och marknad.

Om dig

Du är en skicklig kommunikatör med minst fem års erfarenhet från liknande roller. Du är en van projektledare och bekväm med att hantera både planerade och händelsestyrda insatser, från att sätta kommunikationsplaner till att hantera uppkomna frågor. Samtidigt har du ett kreativt tankesätt och är öppen för att testa nya angreppssätt. Som person är du nyfiken och prestigelös. Du har lätt att knyta relationer, bygga förtroende och anpassa dig till olika situationer.

Om Rikshem

Rikshem är ett privat fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. Vi äger och förvaltar 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter.

Vi kommer trivas ihop om du delar våra värderingar, prioriteringar och utvecklingsmål. På Rikshem arbetar vi utifrån ”Ett Rikshem” och värdeorden Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande, ENA. Vi som jobbar här har olika kompetenser och erfarenheter, och vi arbetar fokuserat på att göra vardagen enklare för våra kunder. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Låter det intressant?

Vi ser fram emot din ansökan med CV på kimm.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl p.g.a. GDPR. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Vi gör löpande urval och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!