Skip to content

Marknadsprojektledare till Corem

Stockholm
Ansök senast 11 Aug 2024
Corem förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter i attraktiva lägen. Nu söker vi dig med en bred marknadsbakgrund och inriktning mot uthyrning som vill ta nästa kliv i karriären!

Om rollen

I rollen kommer du ha ett övergripande ansvar för att driva olika marknadsaktiviteter. Som en del av vår marknadsavdelning kommer du ha en central roll i organisationen samtidigt som du jobbar nära fastighets- och uthyrningsverksamheten där du hela tiden är del, har ” örat mot marken”, och håller samman marknadsrelaterade behov och projekt.

I arbetsuppgifterna ingår till exempel att:

 • Ta fram sälj- och marknadsmaterial av olika slag, till digitalt och print
 • Agera bollplank till uthyrare för säljmaterial och lämpliga marknadsaktiviteter
 • Planera och bistå vid fotograferingar och framtagande av renderingar
 • Ta fram förslag på folieringar och vepor
 • Arbeta fram digitala kampanjer enligt behov och följa upp deras resultat
 • Arrangera relaterade event
 • Delta i framtagande i koncept, och arbeta med styling för showroom
 • Skriva nyhetsbrev och göra utskick till samarbetspartners
 • Omvärldsbevakning, följa trender för nya sätt att nå potentiella hyresgäster
 • Vara delaktig i framtagande av marknads- & uthyrningsplaner för större projekt

Tjänsten är placerad med tyngdpunkt i Stockholm med omnejd. För att vara nära verksamheterna ute i våra fastigheter ingår regelbundet visst resande. Du välkomnas till en omtänksam arbetsplats med ett prestigelöst förhållningssätt. Du rapporterar till Marknadschef men arbetar samtidigt som en naturlig del av den enhet du stödjer, där du också har löpande avstämningar kring pågående projekt. Som ett stöd i specialistfrågor arbetar du samtidigt nära inom marknadsavdelningen.

Vem är du?

Den vi söker har en bred marknadsbakgrund med erfarenhet av att koordinera och projektleda marknadsaktiviteter. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en förståelse för marknadsföring med uthyrnings/säljinriktning, kreativ förmåga och vana att initiera idéer för att nå olika målgrupper genom rätt kanaler. Du tycker om variation och produktion, har en god samarbetsförmåga, är van vid många kontaktytor och har lätt för att bygga relationer med olika intressenter.

Vi ser gärna att du har:

 • 2-3 års erfarenhet av liknande arbete inom marknadsarbete med sälj- och uthyrningsfokus.
 • Projektledarerfarenhet med förmåga att hantera flera projekt samtidigt.
 • God skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska, och vana vid att formulera kortare texter och budskap.
 • Eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller liknande.
 • Tidigare erfarenhet av marknadsföring från fastighetsrelaterad verksamhet, samt intresse för färg, form, design och koncept.

Om Corem

Vi på Corem förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva lägen i Sverige, Danmark och USA. Vi har ett långsiktigt perspektiv där vi förvaltar fastigheter med egen personal i syfte att vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Nordens största kommersiella fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort.

Intresserad?

Du söker enkelt med ditt CV på kimm.se (vi tar inte emot ansökningar via email). Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester då vi vill säkerställa ett objektivt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se. Notera att processen kommer vara vilande p.g.a. semester under veckorna 29 till 32.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb