Marknadskoordinator till O’Learys Trademark

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker OLearys en säljorienterad person, en kommunikativ och kreativ relationsbyggare som gärna har erfarenhet av att arbeta med retail på marknadssidan.

O’Learys – Where Fans meet, är den självklara mötesplatsen och erbjuder en unik kombination av känsla, smaker och upplevelser med inspiration från Boston. O’Learys fokuserar på en helhetsupplevelse med mat, dryck, musik och spännande TV-underhållning. Företaget och kedjan är i stark tillväxt och våra varumärken O´Learys och Boston Grill ligger nu för utveckling i norden såväl som internationell export med en ambition att dubbla omsättningen till 2018, därför söker vi nu en Marknadskoordinator med ”Passion for eatertainment”.

Din roll
Marknadsavdelningens huvudsakliga ansvar är att initiera, leda och genomföra försäljningsstimulerande och varumärkesbyggande aktiviteter. Rollen som Marknadskoordinator innebär främst att stötta restaurangerna med säljdrivna lösningar och aktiviteter för att öka försäljningen. Du ska projektleda, paketera och genomföra säljdrivande kampanjer i samarbete med Trade Sales Manager. O’Learys har en ambitiös etableringsplan och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen eller inom företaget. Rollen rapporterar till Marknadschef och dagligen till Trade Sales Manager.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta i aktivitetsplaneringarbetet för kedjans olika marknader i samarbete med Trade Sales Manager
  • Kommunicera de säljdrivande aktiviteterna till franchisetagarna och internt.
  • Säkerställa att kampanjer och material implementeras hos alla restauranger i kedjan.
  • Följa upp kampanjer genom att ta fram och analysera försäljningsstatistik samt ta fram beslutsunderlag för säljdrivande satsningar.
  • Hjälpa Affärsområdescheferna med relevant information, kampanjer och säljstöd som ökar försäljningen.
  • Leda och driva egna projekt inom avdelningen.
  • Stötta och utveckla franchisetagarnas kunskap i olika system.
  • Övrigt förekommande marknadsarbete.
     

Om dig
Självklart har du liksom vi en passion för mat, dryck, kommunikation och människor så ett extra plus om du har med dig 2-3 års erfarenhet från liknande tjänst och uppgifter. Du har en utbildning inom marknadsföring från t ex IHM, Berghs eller liknande skolor samt god vana att kommunicera skriftligen som muntligen på engelska och hanterar Excel dagligen.

Framför allt är du en säljorienterad och driven person som förstår vikten av att analys. För att lyckas i rollen är du en lyhörd, kommunikativ och kreativ relationsbyggare gärna med erfarenhet av att ha arbeta med retail på marknadssidan. Då förstår du nämligen franchisetagarna och deras lokala behov på restaurangerna och de kommer att se dig som deras bollplank och stöttepelare. Och du gillar att ge dem den servicen.

För att du ska trivas hos oss och för att vi ska trivas med dig tror vi att du lever efter vår devis; Be you – du är kreativ, har mod, är trygg och vågar bjuda på dig själv. Du är en teamplayer och bidrar och samarbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål samt göra gästens möte minnesvärt. Och sist men inte min så har du Öga för detaljer att vara noggrann visar din passion för utveckling.
 

Vi erbjuder
O’Learyskedjan är en Europas 10  största och 7:e snabbast växande restaurangkedjor med 125 franchisebaserade barer och restauranger i Norden, Spanien, Kina, Vietnam, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Ungern och Singapore. O’Learys Trademark är franchisegivare och varumärkesägare med 50 anställda med huvudkontoret vid vackra Hagaparken i Stockholm. Du kommer till en bred och spännande tjänst för ett starkt varumärke i ett kul och engagerat team och kommer att få vara med och bidra till O’Learys fortsatta utveckling och framgång.

Intresserad?
Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är den 22 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.  

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marknadsansvarig till Posti Messaging

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

User Experience designer till Trygg-Hansas digitala team

Trygg-Hansa söker nu en erfaren UX-designer för att höja kompetensen och kunskapen om UX både i teamet men också i företaget. Du kommer jobba i vårt kreativa digitala team på marknadsavdelningen med mycket ansvar och mål att leverera marknadens bästa digitala upplevelse. Det är ett spännande uppdrag och tjänsten erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa som utgör en viktig del i Trygg-Hansas vision om att bli Sveriges ledande digitala försäkringbolag.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Projektledare Marknads-PR till Cancerfonden (vikariat)

Vill du vara med och bidra till att stärka förtroendet för Cancerfondens varumärke, samt öka synligheten och engagemanget kring organisationens verksamhet? Vi söker nu en Projektledare Marknads-PR som har i uppgift att bidra till att stärka förtroendet för Cancerfondens varumärke samt öka synligheten och engagemanget kring organisationens verksamhet. Läs mer här och skicka in din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer