Marknadskoordinator till O’Learys Trademark

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker OLearys en säljorienterad person, en kommunikativ och kreativ relationsbyggare som gärna har erfarenhet av att arbeta med retail på marknadssidan.

O’Learys – Where Fans meet, är den självklara mötesplatsen och erbjuder en unik kombination av känsla, smaker och upplevelser med inspiration från Boston. O’Learys fokuserar på en helhetsupplevelse med mat, dryck, musik och spännande TV-underhållning. Företaget och kedjan är i stark tillväxt och våra varumärken O´Learys och Boston Grill ligger nu för utveckling i norden såväl som internationell export med en ambition att dubbla omsättningen till 2018, därför söker vi nu en Marknadskoordinator med ”Passion for eatertainment”.

Din roll
Marknadsavdelningens huvudsakliga ansvar är att initiera, leda och genomföra försäljningsstimulerande och varumärkesbyggande aktiviteter. Rollen som Marknadskoordinator innebär främst att stötta restaurangerna med säljdrivna lösningar och aktiviteter för att öka försäljningen. Du ska projektleda, paketera och genomföra säljdrivande kampanjer i samarbete med Trade Sales Manager. O’Learys har en ambitiös etableringsplan och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen eller inom företaget. Rollen rapporterar till Marknadschef och dagligen till Trade Sales Manager.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta i aktivitetsplaneringarbetet för kedjans olika marknader i samarbete med Trade Sales Manager
  • Kommunicera de säljdrivande aktiviteterna till franchisetagarna och internt.
  • Säkerställa att kampanjer och material implementeras hos alla restauranger i kedjan.
  • Följa upp kampanjer genom att ta fram och analysera försäljningsstatistik samt ta fram beslutsunderlag för säljdrivande satsningar.
  • Hjälpa Affärsområdescheferna med relevant information, kampanjer och säljstöd som ökar försäljningen.
  • Leda och driva egna projekt inom avdelningen.
  • Stötta och utveckla franchisetagarnas kunskap i olika system.
  • Övrigt förekommande marknadsarbete.
     

Om dig
Självklart har du liksom vi en passion för mat, dryck, kommunikation och människor så ett extra plus om du har med dig 2-3 års erfarenhet från liknande tjänst och uppgifter. Du har en utbildning inom marknadsföring från t ex IHM, Berghs eller liknande skolor samt god vana att kommunicera skriftligen som muntligen på engelska och hanterar Excel dagligen.

Framför allt är du en säljorienterad och driven person som förstår vikten av att analys. För att lyckas i rollen är du en lyhörd, kommunikativ och kreativ relationsbyggare gärna med erfarenhet av att ha arbeta med retail på marknadssidan. Då förstår du nämligen franchisetagarna och deras lokala behov på restaurangerna och de kommer att se dig som deras bollplank och stöttepelare. Och du gillar att ge dem den servicen.

För att du ska trivas hos oss och för att vi ska trivas med dig tror vi att du lever efter vår devis; Be you – du är kreativ, har mod, är trygg och vågar bjuda på dig själv. Du är en teamplayer och bidrar och samarbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål samt göra gästens möte minnesvärt. Och sist men inte min så har du Öga för detaljer att vara noggrann visar din passion för utveckling.
 

Vi erbjuder
O’Learyskedjan är en Europas 10  största och 7:e snabbast växande restaurangkedjor med 125 franchisebaserade barer och restauranger i Norden, Spanien, Kina, Vietnam, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Ungern och Singapore. O’Learys Trademark är franchisegivare och varumärkesägare med 50 anställda med huvudkontoret vid vackra Hagaparken i Stockholm. Du kommer till en bred och spännande tjänst för ett starkt varumärke i ett kul och engagerat team och kommer att få vara med och bidra till O’Learys fortsatta utveckling och framgång.

Intresserad?
Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.kimm.se så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är den 22 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.  

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Till FANN VA teknik söker vi en Marknadskommunikatör

Som marknadskommunikatör på FANN kommer du få möjligheten att påverka och sätta en prägel på hur de arbetar med sin kommunikation och synlighet på marknaden. Du kommer att ansvara för marknadsföringen och arbeta operativt med aktiviteter tillsammans med dina kollegor på säljavdelningen. Ett uppdrag för dig som snabbt vill komma in på ett företag och påverka marknadskommunikationen!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Manager till Swedol

Har du erfarenhet av att driva marknadsföring för e-handel från strategi till utförande? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och bygga upp en helt ny roll som ansvarig för digital marknadsföring inom hela koncernen. Rollen innefattar allt från strategi till genomförande. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

PR & Marknadskommunikatör till Fora (Vikariat 1 år)

Här har du ett spännande uppdrag om du brinner för PR, press och kommunikation. Som PR & Marknadskommunikatör på Fora arbetar du både strategiskt och operativt med ansvar för att planera, leda och genomföra kommunikationsaktiviteter. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Marketing Project Manager till Trustly

Har du erfarenhet av en teamledarroll inom kreativ produktion? Har du förmågan att strukturera, prioritera och leverera mot korta deadlines i en snabbrörlig miljö? Då kommer du att trivas hos oss och detta kan vara just den utmaning du söker!

Stockholm

Läs mer