Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Fortum söker framtidens Content & Community Manager!

Vill du påverka både din roll och framtidens bild av energi och hållbarhet? Hör av dig!

Som medarbetare på Fortum kommer du att vara en del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch. Med visionen ”For a cleaner world” driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen mot ett utsläppsfritt energisystem, en hållbar resursanvändning och därmed en renare värld, idag och i morgon. Nu söker vi framtidens Content & Community Manager. Join the change!

Vi söker dig som har intresse för energi- och hållbarhetsfrågor och som vill utveckla och driva den taktiska inriktningen för Fortum Sveriges närvaro i digitala kanaler. Detta är en ny roll som ger dig möjlighet att bygga upp, skapa och förädla innehåll som attraherar och engagerar Fortums befintliga och potentiella kunder.

Vi menar verkligen ”Join the change” – här kommer du få vara med och påverka både din roll och framtidens bild av energi och hållbarhet!

För att lyckas i rollen är du en nyfiken och stark skribent som drivs av att hitta nya spännande infallsvinklar på innehåll som skapar engagemang sociala medier. Du förstår hur du framgångsrikt kan skapa attraktion kring Fortums varumärke och bidra till att utveckla vår affär.

Vi tror att du har flerårig erfarenhet från en liknande roll och du är van vid att skriva målgruppsanpassat innehåll i sociala medier. Du vet hur du når privatpersoner samt små- och medelstora företag. Det är givet att du har stort intresse för utvecklingen av digitala kanaler och av att följa upp och analysera resultatet av ditt arbete.

Som person trivs du med att bygga nätverk och ta initiativ till samarbeten i organisationen. Du har förmågan att driva ditt eget arbete och motiveras av att hitta kreativa lösningar för att nå de gemensamma målen. Du uttrycker dig mycket bra på både svenska och engelska.

Tjänsten är placerad i Hjorthagen i Stockholm och du rapporterar till Head of Marketing & Sales Sweden. 

Vi erbjuder digFortum är ett kundfokuserat företag som erbjuder utmaningar och ansvar. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt, vi har stark teamanda och arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. På Fortum blir du en del av ett engagerat team med passion för att skapa en förstklassig kundupplevelse. Du kommer att vara på en marknad och i ett företag där det ständigt händer mycket, där du får goda möjligheter att vara med och utveckla och utmana – både dig själv och oss.

Om Fortum 
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Consumer Solutions
Vår division Consumer Solutions fokuserar på att utveckla nya lösningar och affärskoncept för konsumenter.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Fortum med KIMM. Vi ser framemot din ansökan med CV och personligt brev via www.KIMM.se.  Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan med CV & personligt brev så snart som möjligt via KIMM.se/ledigatjanster, Tjänsten kan komma att tillsättas under annonsperioden.

Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Skoog ls@kimm.se eller 08-555 290 00. Vi har inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult XXX på tfn 08-123 456 789. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.