Projektledare inom marknadskommunikation

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du jobba med ett av Sveriges mest anrika varumärken? I rollen som Projektledare kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för Dahls olika varumärken.

Vill du jobba med projektledning av mässor, kampanjer och diverse aktiviteter för säljorganisation och butik? Just nu söker vi dig som vill anta utmaningen att projekt- och produktionsleda marknadskommunikationen hos Dahl Sverige AB. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå en bit in på 2019.

Dahl Sverige AB söker en extraordinär Projektledare till marknadsavdelningen!Efter sommaren går vår härliga kollega Sara på föräldraledighet och med anledning av det söker vi nu hennes ersättare. Sara arbetar som Projektledare och tillsammans med tre kollegor på huvudkontoret i Bromma driver och utvecklar hon företagets marknadskommunikation. Eftersom vi vill ge dig en bra start och överlämning ser vi gärna att du rycker in så fort som möjligt. Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi ett 70-tal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi är drygt 1 000 medarbetare som dagligen strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Läs mer om oss här: http://www.dahl.se

Dina arbetsuppgifter Att lyckas i rollen som Projektledare handlar till stor del om struktur och ordning – du titulerar dig som en ’mångsysslare’! I det dagliga arbetet kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för Dahls olika varumärken. Det handlar om att agera som spindeln i nätet genom att stötta organisationen i små och stora projekt – i olika kanaler, med olika budskap, till olika målgrupper. Till vardags kommer du bland annat att:

  • Produktionsleda kampanjer och aktiviteter för butik, återförsäljare och mässor. Framtagning av eventmaterial, broschyrer, säljmaterial. Producera texter, ta fram prislistor, uppdatera material.
  • Årligen projektleda produktkatalogen ”Badplatsen”.
  • Utveckla företagets närvaro i sociala medier
  • Administrera kundklubben tillsammans med extern partner
  • Agera byråbeställare av produktion i samband med större projekt

Din profil Eftersom personalen är vår viktigaste tillgång, är projektledarrollen av allra största vikt för oss. Därför söker vi inget mindre än en alldeles enastående kollega till vårt team! Eftergymnasial utbildning inom marknad eller kommunikation är meriterande, men viktigast av allt är dina arbetslivserfarenheter. Vi tror att du är i början av karriären och att du har något års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation i en roll som exempelvis marknadskoordinator, kommunikationssamordnare eller produktionsledare. Är du vass på att jobba i parallella projekt, med många kontaktytor samt har du vana av att beställa tjänster från byråer – då är det väldigt bra! Kanske jobbar du på byråsidan idag och vill röra dig till en inhouseavdelning? Möjligheterna är många!

Tillbaka till din personlighet. För att trivas hos oss har vi märkt att man behöver vara en driven, strukturerad och ordningsam person. Hos oss är det högt tempo, med korta beslutsvägar och högt i tak. Så det är bra om du är serviceinriktad, initiativrik och prestigelös. Stämmer dessa egenskaper in på dig så tror vi på en match!

När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta merDu är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om tjänsten eller om du undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och Konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer