Projektledare inom marknadskommunikation

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du jobba med ett av Sveriges mest anrika varumärken? I rollen som Projektledare kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för Dahls olika varumärken.

Vill du jobba med projektledning av mässor, kampanjer och diverse aktiviteter för säljorganisation och butik? Just nu söker vi dig som vill anta utmaningen att projekt- och produktionsleda marknadskommunikationen hos Dahl Sverige AB. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå en bit in på 2019.

Dahl Sverige AB söker en extraordinär Projektledare till marknadsavdelningen!Efter sommaren går vår härliga kollega Sara på föräldraledighet och med anledning av det söker vi nu hennes ersättare. Sara arbetar som Projektledare och tillsammans med tre kollegor på huvudkontoret i Bromma driver och utvecklar hon företagets marknadskommunikation. Eftersom vi vill ge dig en bra start och överlämning ser vi gärna att du rycker in så fort som möjligt. Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi ett 70-tal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi är drygt 1 000 medarbetare som dagligen strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Läs mer om oss här: http://www.dahl.se

Dina arbetsuppgifter Att lyckas i rollen som Projektledare handlar till stor del om struktur och ordning – du titulerar dig som en ’mångsysslare’! I det dagliga arbetet kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för Dahls olika varumärken. Det handlar om att agera som spindeln i nätet genom att stötta organisationen i små och stora projekt – i olika kanaler, med olika budskap, till olika målgrupper. Till vardags kommer du bland annat att:

  • Produktionsleda kampanjer och aktiviteter för butik, återförsäljare och mässor. Framtagning av eventmaterial, broschyrer, säljmaterial. Producera texter, ta fram prislistor, uppdatera material.
  • Årligen projektleda produktkatalogen ”Badplatsen”.
  • Utveckla företagets närvaro i sociala medier
  • Administrera kundklubben tillsammans med extern partner
  • Agera byråbeställare av produktion i samband med större projekt

Din profil Eftersom personalen är vår viktigaste tillgång, är projektledarrollen av allra största vikt för oss. Därför söker vi inget mindre än en alldeles enastående kollega till vårt team! Eftergymnasial utbildning inom marknad eller kommunikation är meriterande, men viktigast av allt är dina arbetslivserfarenheter. Vi tror att du är i början av karriären och att du har något års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation i en roll som exempelvis marknadskoordinator, kommunikationssamordnare eller produktionsledare. Är du vass på att jobba i parallella projekt, med många kontaktytor samt har du vana av att beställa tjänster från byråer – då är det väldigt bra! Kanske jobbar du på byråsidan idag och vill röra dig till en inhouseavdelning? Möjligheterna är många!

Tillbaka till din personlighet. För att trivas hos oss har vi märkt att man behöver vara en driven, strukturerad och ordningsam person. Hos oss är det högt tempo, med korta beslutsvägar och högt i tak. Så det är bra om du är serviceinriktad, initiativrik och prestigelös. Stämmer dessa egenskaper in på dig så tror vi på en match!

När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta merDu är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om tjänsten eller om du undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och Konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer