Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Agency söker erfaren projektledande PR-konsult!

Är du en projektledande PR-Konsult som kickar igång på att knyta nära relationer och älskar känslan när uppdragen ger massiv publicitet. Då vill vi läsa din ansökan!

Om du känner igen dig i rubriken så är vi säkra på att du redan vet att en PR-konsult har ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du kickar säkerligen igång på att knyta nära relationer och älskar känslan när dina uppdrag ger massiv publicitet. Du är en mästare på PR-hantverket och trivs med att ha tio jobb i ett.

Vi på Agency behöver bli fler och söker nu dig som vill arbeta i ett starkt team med härliga människor. Vi tänker oss att du redan jobbar på en byrå eller att du kanske är på kundsidan och längtar tillbaka till byråvärlden. Du har precis som vi, en stark passion för PR. Hos oss pratar vi nämligen alltid PR – och då menar vi till frukost, lunch och givetvis även till middag.

Som byrå strävar vi ständigt framåt och vi är oerhört stolta över att vi, under våra 16 år, lyckats etablerat oss som en av landets främsta PR-byråer. Vi arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande konsulterna och att alltid leverera de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder. I dag har vi förmånen att arbeta med ett 30-tal uppdragsgivare och varumärken inom en rad olika branscher bl.a. Viking Line, Goodyear Dunlop, RFSU, Finnair, SodaStream, Svensk Fastighetsförmedling och Skanska. 

Vi är idag 15 personer som sitter i fina lokaler på Norrlandsgatan, mitt i Stockholm. Här jobbar vi hårt för att nå våra mål och inspireras dagligen av varandra, våra kunder och samarbetspartners, vi tror att alla kan bidra till utveckling och kundnytta. Vi trivs tillsammans och förgyller gärna vardagen med att fira våra framgångar med gemensamma frukostar och middagar. Ett par gånger om året konfererar vi i även i exempelvis Åre, Amsterdam, Barcelona eller kanske Cannes.

Känner du dig sugen på att arbeta på Agency i vårt härliga team? Då vill vi gärna läsa din ansökan så snart som möjligt! Är du rätt person berättar vi gärna om våra framtidsvisioner och hoppas att du vill vara en del av dem.

Här kan du läsa mer om oss www.agency.se.

Ansök nu, vi jobbar med löpande urval!I denna rekrytering samarbetar Agency med KIMM. Önskar du mer information kontakta gärna Rekryteringskonsult Lena Skoog på ls@kimm.se eller på 08-555 290 00. Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan med CV & personligt brev så snart som möjligt via KIMM.se/ledigatjanster, Tjänsten kan komma att tillsättas under annonsperioden. Ansökningar tas emot endast via www.kimm.se och inte via mail. 

Varmt välkommen med din ansökan!