Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör till Teracom

Är du en skicklig skribent och har erfarenhet av internkommunikation och tycker om att driva kommunikationsprojekt? Då är det dig vi söker!

Till Teracom söker vi en Kommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid under sex månader, med omgående start.

Om Teracom
Teracom äger och driver det svenska marknätet för radio och TV. Förutom distribution av radio och tv erbjuder företaget inplaceringar och service i bolagets master och byggnader samt kapacitetstjänster till företag, organisationer och myndigheter. Teracom söker nu en Kommunikatör som blir en del av Kommunikations & Marknadsteamet som består av fyra personer.

Om Uppdraget
Kommunikation & Marknad arbetar nära Företagsledningen, AO ledningsgrupper samt Försäljningsorganisationen. De håller sig ajour med omvärldstrender och samhällsdebatten genom bl.a. deltagande i relevanta forum. Exempel på arbetsuppgifter;

  • Ansvara för den interna kommunikationen.
  • Ta fram kommunikationsstrategier och planer för internkommunikation.
  • Aktivt bidra till att utveckla intern kommunikationen inom företaget.
  • Projektleda olika event och mässor.

Din bakgrund
Högskoleutbildning/-examen inom kommunikation, statsvetenskap eller motsvarande utbildning. Du har flerårig erfarenhet av arbete med internkommunikation och gärna erfarenhet från kommunikationsbyrå. Du är en mycket god skribent och har en god förmåga att skriva texter med olika tonalitet och syfte. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunikationsavdelning eller motsvarande. Det är en fördel om du har arbetat med att driva projekt, samt vana att arbeta i team och har erfarenhet från produktion av olika kommunikationsprojekt. Du har mycket god datorvana av Officepakets program såväl som webb-applikationer. 

Snäva tidsramar och snabbt uppkomna behov kan ge arbetstoppar med långa arbetspass och periodvis högre stressnivå, vilket kräver att du är duktig på att arbetar strukturerat och är lösningsorienterad. Vidare är du kommunikativ, social och en lagspelare.

Arbetet sker i hela organisationen vilket medför en stor insyn i olika delar av företaget. Det är viktigt att sådana kunskaper hanteras med stor integritet vilket också ibland medför en psykosocial arbetsmiljöbelastning. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Paola Banegas pb@kimm.se, 070–7130048.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal