Projektledare idrottsevent till Barncancerfonden

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du en grym projektledare som på köpet gillar idrott och som vill arbeta med att hjälpa barn? Då har vi drömjobbet för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Varje år drabbas drygt 300 barn i Sverige av cancer – och cirka 3000 barn finns kontinuerligt på Sveriges barnonkologiska avdelningar för att få den behandling som krävs. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer så att alla barn överlever och samtidigt se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt beroende av bidrag från privatpersoner och företag. En viktig del på avdelningen som arbetar med företagsinsamlings är de idrottsevent som ägs och konceptualiseras av Barncancerfonden – Barncancerfondens ”of Hope”-event. Nu söker vi en Strategisk Projektledare för våra idrottsevent som kan hjälpa oss öka deltagandet till dessa event och därmed insamlingen!

Om rollen
Barncancerfondens verksamhet har under senare år utvecklats och allt fler kontakter skapas via våra företagssamarbeten. Våra of Hope-event står idag för en stor del av den totala insamlingen och har en enorm potential att fortsätta att växa och utvecklas med hjälp av rätt strategisk inriktning. Som Projektledare Idrottsevent driver du idrottsevent av varierande storlek och du ansvarar för hela processen från idé till mål. Du planerar, genomför och utvärderar för att sedan kunna utveckla eventen till nästa år och därmed öka deltagandet och insamlingen för varje event. Vi har alltid deltagaren och insamlingen i fokus och arbetar utefter våra kärnvärden hopp, mod och ansvar. Du ingår i gruppen Företagsinsamling som består av 10 personer och rapporterar till Insamlingschefen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planera och budgetera event
 • Driva de olika eventen och se till att alla planerade aktiviteter genomförs.
 • Skapa innehåll om eventen och sprida dessa via sociala medier.
 • I projektteamet vara en av de drivande genom att strategiskt lyfta området idrottsevent och de   of hope-event som ingår i detta.
 • Säkerställa att projekten fortlöper inom satt budgetram.
 • Leda funktionärer och volontärer vid utförande av idrottsevent.
 • Följa upp genom utvärderingar och kommunikation till alla inblandade samt sammanställa intäkter och budget.
 • Utifrån resultat i utvärderingar analysera och införa förbättringar inför nästa år.
 • Du arbetar i Officepaketet och enligt satta strukturer i projektverktyget Projectplace.

 
Om dig
För att lyckas i rollen är du en resultatorienterad strategisk projektledare som har mångårig erfarenhet av att driva större projekt med många människor involverade – t ex större idrottsevent. För att få ett lyckat event vet du vikten av strategisk planering och god struktur och du tummar aldrig på kvalitet och detaljer. Dessutom är du van att formulera anpassade budskap till olika målgrupper. Du har erfarenhet av att paketera event så att det blir attraktivt för potentiella sponsorer. Detta gör vi genom att skapa event som erbjuder bra synlighet och kontakt med rätt målgrupper för sponsorerna. I din roll ingår mycket kontakt med sponsorerna i syfte att erbjuda affärsdrivna samarbeten.

Vi söker en operativ person som gillar varierande arbetsuppgifter men som också lyfter blicken och kan tänka utanför boxen, som drivs av utveckling och är mycket resultatorienterad. I perioder är tempot högt och då krävs att du kan prioritera och trots mycket att göra värnar du för ett gott samarbete så att helheten blir lyckad. Vi ser gärna att du tidigare har haft projektansvar för flera projektmedlemmar och är duktig på att entusiasmera andra. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom projektledning, kommunikation eller marknad och har arbetat med olika digitala verktyg men din erfarenhet väger tungt.  

Mer om Barncancerfonden
Det första fröet till det som idag är Barncancerfonden såddes 1979 då oroliga föräldrar och vårdpersonal gick samman för att stoppa en planerad nedläggning av Sveriges då enda barncanceravdelning. Barncancerfonden grundades 1982 och efter att ha arbetat i närmare 35 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Då på 1970-talet var förhållandena de omvända.

Vår verksamhet fokuserar på att samla in pengar till barncancerforskning och stöd till familjer som varje år drabbas av ett cancerbesked. De insamlade medlen används till Barncancerfondens tre ändamål; Forskning och utbildning, Råd och stöd samt Information.
Läs mer om oss på: www.barncancerfonden.se

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555 290 00. Vi intervjuar löpande men ser fram mot att få din ansökan med CV & personligt brev via www.kimm.se senast 2018-01-12. Nu tar vi på KIMM julledighet och om du har frågor om processen välkommen att höra av dig fr o m den 4 januari. Varmt välkommen med din ansökan! 

Obs! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikationsansvarig till Systecon

Nu söker vi en Kommunikationsansvarig som är van att arbeta självständigt, är initiativrik och kan hitta möjligheterna att utveckla Systecon som varumärke genom kommunikation. Du kommer få arbeta i ett härligt team med varierande arbetsuppgifter, både strategiskt och operativt. Skicka in din ansökan, vi är nyfikna på att veta mer om dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Specialist till O’Learys Trademark

Till O’Learys Trademark söker vi en erfaren, driven och prestigelös person till den spännande rollen som Digital Marketing Specialist. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och 6 månader framåt. Uppdraget är placerat på O’Learys kontor vid Norrtull, Stockholm.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Ellevio

Vill du vara med på resan mot framtidens hållbara energisamhälle? Vill du bidra till energiomställningen genom att förse våra kunder med kunskap om deras energiförbrukning så att vi i Sverige kan använda vår el smartare? Vi vill göra Sverige el-smart och samtidigt leverera den bästa kundupplevelsen! Låter detta som rätt utmaning för dig?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Content & Social Media Manager, E.ON B2C

E.ON är inne i en spännande förändringsresa som berör oss alla. Den handlar om vår framtid – en dramatisk omställning mot hållbarhet och utveckling av ny energi. Tänk att få vara en del av att utveckla det nya framväxande energilandskapet. Att på riktigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Känns det som en utmaning som du går igång på? E.ON B2C söker nu en Content & Social Media Manager.

Stockholm

Läs mer