Marknadskoordinator

Tillsatt

Göteborg Konsultuppdrag

Trivs du i att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö? På ett bolag där du dessutom har stor möjlighet att påverka, får arbeta affärsnära och driva ditt eget projekt? Vi letar efter dig som vill ta nästa steg i din karriär och arbeta med att genomföra affärsdrivande event och upplevelser tillsammans med Lin Education och deras samarbetspartners.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till Lin Edcuation letar vi på KIMM efter en Markandskoordinator som vill driva vidare arbetet med deras event Lin Talks. Rollen är en perfekt utvecklingsmöjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas inom event och trivs med att driva affärsnära aktiviteter.

Lin Education vill göra en skillnad som gör en skillnad för deras kunder genom att vara experter i gränslandet mellan pedagogik och teknik. Utan kunskap, ingen kraft!

Det här är inledningsvis ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals, har start så snart som möjligt och pågår till mitten av maj. För rätt person finns det chans till förlängning eller utveckling inom bolaget.

Om rollen

Lin Education har i flera år anordnat event runt om i Sverige kallat Lin Talks. Dessa kommer att äga rum under våren och bolaget behöver dig som vill driva genomförandet av dem. Sedan tidigare finns riktlinjer och rutiner, men i din roll som Marknadskoordinator kommer du ha stor möjlighet att påverka genomförandet och bidra med dina egna idéer. I ditt arbete ansvar du för hela processen från idé till mål. Du kommer att arbeta affärsnära, då fokus för Lin Talks är att öka samarbetet mellan tillverkarna och kunden, och bidra till att rätt produkt säljs till rätt kund. Det innebär att du kommer ha många kontaktytor, både externt och internt, samt agera bollplank till bolagets samarbetspartners kring utförandet av deras aktiveringar.

Genom ditt nyfikna och proaktiva arbetssätt planerar och genomför du Lin Talks. Det gör du för att kunna utveckla och därmed öka deltagandet samt effekten för varje event. Du ingår i ett team bestående av åtta personer, rapporterar till Försäljningschef och har ett nära samarbete med resterande organisation runt om i Sverige. Du kommer utgå från bolagets huvudkontor, beläget på Lindholmen i Göteborg, men vissa resor till övriga kontor kan förekomma. Alla kontor har en arbetsmiljö som är kreativ, lekfull och hjälpsam. Dina kollegor drivs av nyfikenhet, stark entreprenörsanda och du kommer vistas i en miljö som genomsyras av hög kompetens.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera och genomföra aktiviteter, fokus på Lin Talks
  • Se till att alla planerade aktiviteter med samarbetspartners genomförs
  • Säkerställa att projektet fortlöper inom satt budgetram
  • Kommunicera både i personliga möten och i mailutskick med samarbetspartners

 

Om dig

För att lyckas i rollen är du en resultatorienterad person som har minst två års erfarenhet av att driva projekt med fokus på upplevelser och affärsnära aktiviteter. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller försäljning samt känner dig bekväm med att kommunicera i en akademisk miljö. För att få ett lyckat event förstår du vikten av planering och god struktur vilket gör att du aldrig tummar på kvalitet eller detaljer. I din roll ingår mycket kontakt med externa partners i syfte att erbjuda affärsdrivna samarbeten, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga och idérikedom.

Vi söker en operativ person som gillar varierande arbetsuppgifter men som också lyfter blicken och kan tänka utanför boxen samt drivs av utveckling och nyfikenhet. Vidare tror vi att ditt engagemang bidrar till att utveckla Lin Talks för att ta eventet till nästa nivå. Har du erfarenhet av att arbeta i CRM-system och mailhanteringsprogram är det meriterande. Att du är flytande i tal och skrift i svenska är ett krav.

Om Lin Education

Lin Education hjälper svensk skola, företag och organisationer med lärande i ett digitaliserat samhälle och samtid. Det är ett företag som uppskattar såväl innovation som galenskap. På Lin är alla stigfinnare – härligt hängivna med en knivskarp kompetens – vilket gör att bolaget präglas av en anda där dom alla ser möjligheter och accepterar varandras unikitet. Gemensamt strävar de mot uppställda mål och att göra en bestående skillnad i lärande för skola, företag, samhälle och världen.

Konsultrollen hos KIMM

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Din ansökan och frågor

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se) eller Konsultchef Marios Maletsikas (marios.maletsikas@wise.se). Vi kommer gå igenom alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du ansöker direkt på vår hemsida.

Ser fram emot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer