Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Affärsdriven projektledare inom kommunikation och digital marknadsföring

Vi befinner oss i en fas där vi har en solid grund att stå på som byrå, nu ska vi satsa för att kliva upp på den stora scenen. Vill du, ihop med vårt team om elva personer, vara med i denna satsning? Tillsammans löser vi våra kunders kommunikationsutmaningar genom design, content marketing och kreativ produktion. Nu behöver vi dig, som är expert inom det digitala området och brinner för strategisk kommunikation, som vår nya projektledare för att fortsätta framåt.

Vad får du göra hos oss som Projektledare? 

Som projektledare hos oss blir du en brygga mellan våra samarbetspartners och vårt kreatörsteam. Genom att bygga långsiktiga relationer med våra kunder stärker du vårt varumärke, och genom din konsultativa förmåga inom marknad och kommunikation bidrar du till att hitta lösningar på våra kunders utmaningar. Du lyssnar in och förstår våra kunders behov, vilket lyfter våra samarbeten till nästa nivå. För att kunna bidra med bästa tänkbara service och idéer, har du stenkoll på trender och nyheter inom ditt expertområde. Genom att ta till dig framgångssagor och happenings inom den digitala utvecklingen hittar du synergier och idéer som kan hjälpa våra kunder att växa som företag. 
Vem hoppas vi att du är?
Vi tror att du brinner för kreativ kommunikation, digitala lösningar och att bygga relationer. Vi tror också att din entusiasm och ditt intresse för marknadskommunikation genomsyrar dina kundmöten och på så vis kommer du att kunna ge våra kunder det ”lilla extra” som är ett av våra signum som byrå.

Rollen är en del av en nysatsning i vårt tillväxtinitiativ och vi hoppas att du är en person som är flexibel och lösningsfokuserad. Vi behöver hitta vägarna tillsammans och din nyfikna och drivna sida kommer därför att vara en viktig faktor för vår framgång. Att du är relationsbyggande och motiveras av att skapa möten som utvecklar både oss och våra kunder, är en självklarhet i rollen. Vi hoppas att du är erfaren inom marknadsområdet och har minst 3 års arbetslivserfarenhet som projektledare. Kanske har du en YH-utbildning eller motsvarande inom marknad/kommunikation i grunden. Du talar och skriver obehindrat svenska. Ett stort plus i kanten är om du är intresserad av hållbarhetsfrågor och gärna jobbar med CSR-relaterade uppdrag. 

Vårt erbjudandeVi är på god väg uppåt och framåt, byrån startades 2009 och vi känner oss trygga med den grund vi nu står på. Vi erbjuder dig att genom stort eget ansvar få vara med och bidra till att vi tar nästa, nästa och nästa kliv. Som projektledare hos oss får du möjlighet att utvecklas både kompetensmässigt och som person i ett sammansvetsat team där engagemang är långt viktigare än prestige. Vi jobbar aktivt för att alla våra medarbetare ska ha en hållbar arbetsmiljö och trivas på jobbet.

Kort om ossVi är webbutvecklare, kreatörer och projektledare. Skribenter, formgivare och problemlösare. Tillsammans erbjuder vi en variation av tjänster som oftast faller under någon eller flera av följande kategorier: Innehåll som ökar våra kunders chanser att bli hittade och valda. Vi ser till att våra kunders digitala innehåll speglar deras varumärken och upplevs som relevant, vare sig det rör sig om en enstaka webbtext eller om en långsiktig strategisk satsning. Design som lyfter innehållet, gör webbesökare till kunder utgör våra kunders visuella identitet. Produktion för uppdragsgivare som vet vad de vill ha; trycksaker som håller måttet, banners som driver trafik eller skyltar som sticker ut. Vi bemödar oss om att vara lyhörda och begripliga vare sig vi pratar med våra kunder eller med våra kunders kunder. Ett kreativt och öppet tankesätt är grunden i vår företagskultur, vilket gör att vi ofta överträffar våra kunders förväntningar. Detta resulterar i sin tur i långvariga samarbeten som vi är väldigt stolta över.

Låter detta intressant?I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. KIMM arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns KIMM i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Linda Holmberg är ansvarig för processen och har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till henne på linda.holmberg@wise.se. KIMM tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

KIMM jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2018-03-30. För att hjälpa oss ta reda på om du är rätt för rollen innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter