Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Innehållsproducent till Sveaskog

Är du en duktig skribent och proaktiv ”doer”? Brinner du för att ”nosa fram” relevant innehåll och skapa storytelling? Då kanske du är den person vi söker!

Nu söker vi en Innehållsproducent till kommunikationsavdelningen på Sveaskog. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Sveaskogs huvudkontor i centrala Stockholm.

Erbjudande

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen – en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Som Innehållsproducent får du dessutom en viktig roll i vår kedja som får skogen och Sverige växa.

Mer om Sveaskog

Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten – tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. Vår vision är att vara Sveriges ledande skogsföretag. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare. Människor med ansvarskänsla och initiativförmåga. Människor som vill hjälpa till att odla välstånd och klimatnytta i hela Sverige. Ditt arbete gör skillnad och bidrar till samhället i flera avseenden; ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Läs mer om oss här: www.sveaskog.se

Om rollen

I rollen som Innehållsproducent är ditt uppdrag att identifiera, producera och publicera innehåll och skapa storytelling med syfte att utveckla och optimera kundupplevelse och användarvänlighet. Fokus i rollen ligger på operativt och praktiskt genomförande. Du rapporterar till Innehållsansvarig på kommunikationsavdelningen och resor inom Sverige förekommer med cirka en dag i veckan. Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Vara proaktiv gällande att identifiera relevant och intresseväckande innehåll från verksamheten
  • Producera innehåll, skriva texter och skapa rörligt material samt publicera och följa upp utfall
  • Bevaka och dokumentera kommunikationsaktiviteter
  • Förbereda presentationer
  • Regelbundna mediekontakter samt dialog med tidningsredaktioner etc.

Om dig

Vi söker dig som har cirka 1-3 års erfarenhet av inom kommunikations- och marknadsområdet. Du är en van skribent som producerar och målgruppsanpassar innehåll i digitala medier och kanaler. För att du ska lyckas och trivas i rollen är du relationsskapande och förtroendeingivande. Du är van att samarbeta med flera olika intressenter, internt såväl som externt. Du uppskattas för din handlingskraft och förmåga att ta initiativ vilket vi också värdesätter i denna roll.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Sveaskog med KIMM. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Camilla Waernelius via mejl cw@kimm.se eller på telefon 08-555 290 00 för mer information eller om du har frågor om tjänsten. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.kimm.se så snart som möjligt, dock senast 2018-04-16.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal