Marketing & Communications Manager till TCS

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Är du redo att anta en utmaning i en helt ny roll som Marketing & Communications Manager – Nordic Region på Tata Consultancy Services? Vill du vara del av ett av världens starkaste och snabbast växande företag inom IT-tjänster? Då kan du vara den person vi söker!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Erbjudande
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell och dynamisk miljö i ett av världens största IT-företag, Tata Consultancy Services (TCS). Som Marketing & Communications Manager blir ditt uppdrag att stärka TCS varumärke och position i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Tjänsten är placerad på TCS huvudkontor vid Hötorget i Stockholm med resor framförallt i Norden.

Om rollen
I rollen som Marketing & Communications Manager – Nordic Region har du tre huvudfokus:

  • Öka kännedom och kunskap om TCS varumärket genom marknadsföring och branding där du är en bidragande funktion i utvecklingen av den integrerade kommunikations- och marknadsplanen
  • Skapa kunskap och förståelse för TCS:s affärsmodell för politiker och andra intressenter.
  • Bygga TCS position och skapa varumärkeskännedom som genom PR-aktiviteter och sociala medier

TCS är strategisk partner och huvudsponsor till Lidingöloppet och ditt ansvar är att aktivera sponsorskapet, projektleda eventet och genomförandet tillsammans med eventbyråer. Du kommer även att jobba med övriga landspecifika kundevent i Norden.

I din roll har du flera kontaktytor där du framförallt stöttar landschefer och säljorganisationer i regionen frågor gällande marknadsföring och event. Du är även kravställare till byråer och andra externa partners och intressenter så som experter, journalister, politiker.

Din roll växlar mellan operativt och strategiskt fokus och en vanlig dag för dig kan innefatta allt från framtagandet av en integrerad kommunikation- och marknadsplan till produktion av kommunikationsmaterial. Det är din uppgift att säkerställa att information och budskap paketeras och kommuniceras på bästa sätt till rätt målgrupp.

För att stärka organisationens position på marknaden, underlätta intern och extern kommunikation och nå uppsatta mål ansvarar du för att implementera mätpunkter och utvärdera utfall av olika aktiviteter.

Vi söker dig som har;

  • Minst 10 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation med visad framgång i ett internationellt bolag
  • Relevant akademisk utbildning inom kommunikation/marknadsföring
  • Erfarenhet av projektledning med budgetansvar och arbetsledning av team
  • Mycket goda kunskaper i engelska samt svenska, i både tal och skrift (meriterande med finska, norska eller danska)

Om dig
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självgående, ha ett högt driv och en förmåga att få saker att hända. Du är van att arbeta proaktivt där du både kan sätta dina egna mål och sedan arbeta för att nå dem. Eftersom vi är ett stort bolag i tillväxt tror vi att du trivs som allra bäst när du växlar mellan strategiskt tänk och operativa uppgifter. Du inger förtroende genom att kommunicera med enkelhet och ödmjukhet och du uppskattas för din förmåga att vara anpassningsbar och prestigelös.

Mer om Tata Consultancy Services (TCS)Tata Consultancy Services är en del av Tata-koncernen ett av Indiens största industrikonglomerat och har över 387 000 av världens mest utbildade konsulter. I 55 länder erbjuder Tata konsulttjänster, integrerad portfölj av IT, BPS, infrastruktur, ingenjörsverksamhet och försäkringsverksamhet. Med kundlösningar utvecklade i TCS globala Innovation Labs, har TCS ett strategiskt fokus på värdeskapande och en stark agenda inom digital transformation, vilket i grunden gör TCS till det självklara valet för nordiska företag som söker digitala lösningar. Dessutom har TCS under de senaste åtta åren konsekvent rankats som nummer ett i flera nordiska undersökningar om kundnöjdhet inom IT. År 2017 tilldelades TCS certifikatet Top Employer in Europe av Top Employers Institute för femte året i rad, varav Sverige, Norge Danmark och Finland var bland de marknader där TCS utsågs som nummer ett. TCS är noterat på BSE Limited och National Stock Exchange of India Limited. Läs gärna mer på: www.tcs.com

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Tata Consultancy Services med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och Brev skrivet på engelska via www.kimm.se senast 2018-08-12. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Processen kommer vara vilande pga semester under veckorna 28-32 och urvalet kommer att påbörjas v.33. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell via mejl på sf@kimm.se för mer information.

Glad sommar!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer