Kampanjprojektledare

Tillsatt

Stockholm

Brinner du för digital kommunikation, har erfarenhet av breda kampanjer och en vilja att på olika sätt vara med i kampen för barns rättigheter? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande kampanjprojektledare hos Bris och förändra världen på riktigt!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal

En självständig roll i en organisation där alla, oavsett funktion, bidrar till vår vision om ett samhälle där barnets rättigheter respekteras i samhällets alla delar och där varje barn känner till sina rättigheter. Bris är i en utvecklingsfas och du kommer att spela en viktig roll i arbetet med kampanjer och kommunikationsprojekt som bidrar till att stärka bilden av Bris hos samtliga våra målgrupper. Brinner du för digital kommunikation, har erfarenhet av breda kampanjer och vill vara med oss och förändra världen på riktigt? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande kampanjprojektledare under drygt ett år?

Mer om Bris

Barnens rätt i samhället (Bris) är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå barn och unga i utsatta situationer samt upprätta möjligheter för barn och ungdomar att föra en dialog med vuxna. FN:s konvention om barnets rättigheter utgör grunden för Bris arbete. Enheten för kommunikation, opinion och påverkan har som uppdrag att genom kommunikation stärka bilden av Bris hos samtliga våra målgrupper, skapa engagemang, opinionsbilda och bedriva påverkansarbete. Läs gärna mer på www.bris.se

Om rollen

Rollen som kampanjprojektledare leder internt projektgrupper och säkerhetsställer god samverkan mellan interna och externa samarbetspartners. Projektledaren initierar och driver projekt och kampanjer självständigt eller tillsammans med kollegor, ofta tillsammans med externa byråer. I rollen planerar, genomför och följer du upp kommunikationsprojekt och kampanjer som bidrar till att Bris når sina verksamhetsmål. Du ansvarar för att ta fram kommunikationsplaner och är kontaktperson för en av Bris enheter där du ansvarar för att involvera medarbetare internt för att säkerhetsställa implementering och måluppfyllnad. Du bedömer kreativa koncept och gör taktiska avvägningar i relation till målsättningarna.

Tjänsten innehåller även:

 • Produktion och publicering av innehåll kopplat till aktiviteter och kampanjer, med fokus på text
 • Visst budgetansvar
 • Framtagande av kommunikationsplaner samt briefer till externa samarbetspartner
 • Beställning och kravställning till externa byråer, frilansare och interna arbetsgrupper 
 • Kravställning och uppföljning av medieköp 

Vi söker dig som har:

 • Minst fem års erfarenhet från en liknande roll som kampanjprojektledare alt från byråsidan
 • Högskolekandidatexamen, eller YH-utbildning inom marknadsföring /PR/kommunikation
 • Vassa kunskaper inom digital kommunikation samt erfarenhet av breda kampanjer över flera medieslag 
 • God erfarenhet av att arbetat med officepaketet och sociala medier.
 • Erfarenhet av medieköp 
 • Erfarenhet av budgetansvar
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av ideell verksamhet

Så här tror vi att du är

Vi tänker att du är en kreativ person som har förmågan att nyfiket fånga upp och utveckla idéer och lösningar. Du har en förståelse för digitalt och PR samt förstår vikten av att analysera och följa upp ditt arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en god projektledare som visar intresse internt som externt och är lyhörd men samtidigt har förmåga att argumentera för din sak och förmedla information tydligt och enkelt. Du sätter högsta prioritet på att arbeta strukturerat och uppnå mål. För att vi ska trivas tillsammans uppskattar du i en miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt.

Vill du veta mer?

Här förändrar vi världen på riktigt! Bris välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsförmåga eller etnisk och religiös tillhörighet. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, heltid och med målstyrd arbetstid. Kollektivavtal finns med IDEA- Akademikerförbunden och Unionen.

I den här rekryteringen samarbetar Bris med KIMM/Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via kimm.se så snart som möjligt dock senast den 2018-11-12. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl på grund av GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information:                                                                                                                                              

Kollektivavtal finns med IDEA- Akademikerförbunden och Unionen.

Fackliga representanter:                                                                                                                                        

Lena Myrberg, Unionen, lena.myrberg@bris.se                                                                                                            

Sofia Lindstén, Akadmikerförbundet, sofia.lindsten@bris.se

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Webbanalytiker till Miljonlotteriet

På Miljonlotteriet kämpar vi för ett samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. För att möta framtiden förnyar vi oss och ställer om till en mer datadriven kommunikation samtidigt som vi utvecklar vår försäljning. Har du framgångsrikt arbetat med analyser och insikter med fokus på ökad konvertering hoppas vi att du vill göra skillnad tillsammans med oss.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer