Projektledare – Digitalt projekt till Amnesty

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du ett stort allmänintresse och är en vass projektledare som vill vara en del av ett nytt unikt digitalt utvecklingsprojekt med oss på Amnesty? Då kan det här vara rollen för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Amnesty International är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i framtiden. Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. 

Vår storlek är vår styrka – genom att samla många människor som uppmärksammar kränkningarna kan vi skapa kraftfull opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På så sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter. Tillsammans påverkar vi för att skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden.

Vill du vara en del av det arbetet? I så fall vill vi att du blir en av oss!
I rollen som Projektledare kommer du att tillhöra en arbetsgrupp om två till tre projektledare där du kommer ansvara för den tekniska lösningen kring en betalfunktion som är mycket viktig i utvecklingen av insamling. För att det ska möjliggöras kommer du att samarbeta med övriga funktioner inom organisationen som tex IT och ansvarig webbredaktör. Det här är en projektanställning på 1 år med möjligheter till förlängning. Kontoret är beläget på Södermalm i Stockholm och du kommer att rapportera till avdelningschef för Kommunikation och Fundraising.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • projektledare för delprojekt gällande utveckling av ny process för medlemskap kopplat till månadsgivande
  • skriva och uppdatera projektplan, tidsplan samt övrig projektdokumentation och rapportering
  • leda upphandling och agera beställare av utveckling gentemot digital utvecklingsbyrå
  • leda projektgrupp med externa såväl som interna IT-resurser 
  • nära samarbete med projektledare för andra delprojekt    
  • vid behov, kunna bedöma och ta in andra resurser, tex specialist på kravspecifikation.              

Vad skulle du kunna ha för bakgrund för att trivas hos oss?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt projektledning. Du har god erfarenhet av att på en operativ nivå projektleda digitala utvecklingsprojekt i mindre organisationer/företag samt dokumenterad erfarenhet av att ha drivit projekt från start till mål med kvalitet och i tid. Du har erfarenhet från upphandling av digitala tjänster och är van beställare gentemot IT-utvecklare. Du har god insikt i vikten av olika lösningar som utgår från slutanvändaren. Du har erfarenhet av att driva delprojekt i större projekt och arbetat i olika projektmodeller. Din svenska och engelska ligger på en hög nivå, muntligen som skriftligen.

Om dig
För att lyckas i rollen har du en förmåga att samarbeta och jobba i grupp. Som person är du innovativ, kreativ, nyfiken och initiativtagande och har ett stort driv, samtidigt som du är lösningsfokuserad. Du är strukturerad och kan arbeta självständigt samt är flexibel och är anpassningsbar om något oförutsägbart skulle ske.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Amnesty med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist, Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-10-25. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Skicka in din ansökan idag!  

Fackliga ombud:      
Unionen: Maja Åberg tel nr 0708-605128 och SACO Ulrika Sandberg tel 072-9712461

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Webbanalytiker till Miljonlotteriet

På Miljonlotteriet kämpar vi för ett samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. För att möta framtiden förnyar vi oss och ställer om till en mer datadriven kommunikation samtidigt som vi utvecklar vår försäljning. Har du framgångsrikt arbetat med analyser och insikter med fokus på ökad konvertering hoppas vi att du vill göra skillnad tillsammans med oss.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer