Projektledare – Digitalt projekt till Amnesty

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du ett stort allmänintresse och är en vass projektledare som vill vara en del av ett nytt unikt digitalt utvecklingsprojekt med oss på Amnesty? Då kan det här vara rollen för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Amnesty International är en global organisation som kämpar för alla människors lika värde. Vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i framtiden. Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker. 

Vår storlek är vår styrka – genom att samla många människor som uppmärksammar kränkningarna kan vi skapa kraftfull opinion och sätta press på makthavare och regeringar. På så sätt kan vi långsiktigt skapa förändring och förutsättningar för en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vi är mycket restriktiva med bidrag från företag och stater. Vi låter oss inte påverkas av politiska partier, religioner eller ekonomiska intressen. Vi är oberoende i våra utredningar och åsikter. Tillsammans påverkar vi för att skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden.

Vill du vara en del av det arbetet? I så fall vill vi att du blir en av oss!
I rollen som Projektledare kommer du att tillhöra en arbetsgrupp om två till tre projektledare där du kommer ansvara för den tekniska lösningen kring en betalfunktion som är mycket viktig i utvecklingen av insamling. För att det ska möjliggöras kommer du att samarbeta med övriga funktioner inom organisationen som tex IT och ansvarig webbredaktör. Det här är en projektanställning på 1 år med möjligheter till förlängning. Kontoret är beläget på Södermalm i Stockholm och du kommer att rapportera till avdelningschef för Kommunikation och Fundraising.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • projektledare för delprojekt gällande utveckling av ny process för medlemskap kopplat till månadsgivande
  • skriva och uppdatera projektplan, tidsplan samt övrig projektdokumentation och rapportering
  • leda upphandling och agera beställare av utveckling gentemot digital utvecklingsbyrå
  • leda projektgrupp med externa såväl som interna IT-resurser 
  • nära samarbete med projektledare för andra delprojekt    
  • vid behov, kunna bedöma och ta in andra resurser, tex specialist på kravspecifikation.              

Vad skulle du kunna ha för bakgrund för att trivas hos oss?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt projektledning. Du har god erfarenhet av att på en operativ nivå projektleda digitala utvecklingsprojekt i mindre organisationer/företag samt dokumenterad erfarenhet av att ha drivit projekt från start till mål med kvalitet och i tid. Du har erfarenhet från upphandling av digitala tjänster och är van beställare gentemot IT-utvecklare. Du har god insikt i vikten av olika lösningar som utgår från slutanvändaren. Du har erfarenhet av att driva delprojekt i större projekt och arbetat i olika projektmodeller. Din svenska och engelska ligger på en hög nivå, muntligen som skriftligen.

Om dig
För att lyckas i rollen har du en förmåga att samarbeta och jobba i grupp. Som person är du innovativ, kreativ, nyfiken och initiativtagande och har ett stort driv, samtidigt som du är lösningsfokuserad. Du är strukturerad och kan arbeta självständigt samt är flexibel och är anpassningsbar om något oförutsägbart skulle ske.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Amnesty med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist, Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-10-25. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Skicka in din ansökan idag!  

Fackliga ombud:      
Unionen: Maja Åberg tel nr 0708-605128 och SACO Ulrika Sandberg tel 072-9712461

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & SEO Manager till Axflow

Till Axflow Holding AB i Stockholm söker vi nu en SEO / Web Manager. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Multimedia Designer

Based in our Stockholm office, you will be part of the Visual Media team, which consists of ~80 multimedia designers across several locations. We develop creative concepts and design print and digital media solutions for McKinsey’s many communication needs. McKinsey is a world leading management consulting firm that works with the largest companies in Sweden and across the globe – in the private as well as public sector. Welcome with your application!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Brand Specialist – Yamaha Motor Scandinavia

Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en erfaren Brand Specialist som vill vara med på resan (bokstavligen!). Med fokus på Yamahas produkter för motorcyklar, ATV och snöskotrar söker vi dig som vill ha ett strategiskt och operativt ansvar för varumärkesarbetet med digitalt fokus kopplat till de nordiska länderna.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Web & Content Communication Manager

Imagine being able to work with something as important as food that makes a difference. Where food helps children grow and develop. Where people sensitive to gluten can eat well and enjoy food just like everyone else. Semper are constantly working to create great products our consumers can trust. We are now looking for a Web & Content Communication Manager

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer