E-Commerce & Conversion Specialist till RevolutionRace

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag, där vi idag säljer outdoorkläder i 30 länder. I takt med att vi fortsätter att växa och ska etablera oss i fler länder kommer kvalitén på vår e-handel och kundupplevelse vara avgörande för vår fortsatta framgång. Som vår nya E-commerce & Conversion Specialist får du fullt ansvar för vår e-handelsplattform och allt som händer on-site. Ditt uppdrag att utveckla vår e-handel och kundupplevelse till nästa nivå.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Personalrabatt

Revolution Race startades 2013, idag tillverkar och säljer vi prisvärda och multifunktionella friluftskläder i grym kvalitet under eget varumärke. Kläderna är skapade för att klara tuffa påfrestningar, även under riktigt svåra förhållanden. tillverkar och säljer prisvärda och multifunktionella friluftskläder i grym kvalitet under eget varumärke. Vårt unika sätt att arbeta innebär att vi har fokus på funktion och design tillsammans med att vi står i direktkontakt med både fabrik och kund, utan mellanhänder. När kunden är mer nöjd med vårt plagg, än med som med ett dubbelt så dyrt – då har vi nått vårt mål. Och idag är vi väldigt stolta över att vår kundnöjdhet är på hela 94%! Tillsammans sitter vi sitter i nya fräscha lokaler med bland annat klättervägg och ”gaminghörna” mitt i centrala Borås. Utöver stimulerande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din roll erbjuder vi dig en plats hos ett välmående och snabbväxande företag, med en genuin gemenskap, delaktighet och flexibilitet.

RevolutionRace är bolaget som gått från noll till 300 miljoner på 5,5 år! Vi är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och vi är stolta över att gå vår egen väg när det kommer till marknadsföring, design och hur vi väljer att bygga vårt bolag. I en konservativ bransch som säljer överprisade outdoorkläder gör vår målsättning oss unika: Våra kunder ska vara mer nöjda med de plagg vi levererar, än de plagg de köper för dubbla kostnaden. Vi älskar framgångar och tar nu sikte på miljarden med mycket glädje på vägen. Vill du vara med oss när vi når det målet?

Vi säljer outdoorkläder i 30 länder och har 14 siter för olika marknader, i takt med att vi fortsätter att växa och ska etablera oss i fler länder kommer kvalitén på vår e-handel och kundupplevelse vara avgörande för vår fortsatta framgång. Det ska vara lätt att handla av oss! Därför vill vi att du som vår nya E-Commerce & Conversation Specialist sätter igång med att utveckla vår e-handel och ta kundupplevelse till nästa nivå, så snart vi hittat varandra.

Ditt nya jobb
Du kliver in i en fas som andas utveckling och nästa steg. Med en årlig tillväxt på 30% och hög lönsamhet vill vi nu bygga en stabil grund för framtiden. Inom kort implementeras vårt nya ERP-system och i början av nästa år lanseras vår nya e-handelsplattform. Dessa implementationer är ett viktigt steg för att uppnå våra högt satta mål. Som vår nya E-Commerce & Converstion Specialist kommer du snabbt in i viktiga projekt med stort inflytande och ansvar över hur vår e-handel ska tas till nästa nivå.

Du som E-Commerce & Converstion Specialist tar ansvar för vår e-handelsplattform och allt som händer on-site. Du får ett ägandeskap för samtliga siter, hjälper till att utveckla hela köpresan och konvertering on-site. Du kommer arbeta tätt ihop med resterande av Digital Businessteamet, vår Webbadministratör och Data analytiker samt IT- avdelningen.

Arbetsuppgifter i urval:

 • Äga och utveckla våra (idag) 14 siter
 • Analysera och utvärdera kundmönster för att sedan sätta en actionplan för ökad konvertering
 • Arbeta med konverterings- och kampanjoptimering
 • Sätta KPI:er och strategi för våra hemsidor
 • Sätta struktur för analys för samtliga hemsidor i Google Analytics samt analysera och sätta actionplan
 • Implementering av SEO onsite
 • Göra splittester för kampanjer on-site och för upplevelsen av butiken
 • Operativ implementering av vårt nya AI-verktyg för produkt och content optimering Apptus eSales

Din erfarenhet
In i rollen kliver du med erfarenhet av att ha arbetat med e-handel mot flera marknader, vilket vi vill att du gjort i minst tre år. Oavsett hur många år du arbetat så har du varit med att operativt utveckla e-handeln där du bland annat arbetat med konverteringsoptimering av både köpresan och kampanjer. Du har en förmåga göra en analys av befintliga data som blir till konkreta handlingar. Du har arbetat i en modern e-handelsplattform samt aktivt arbetat med att sätta struktur och analysera informationen i Google Analytics. Vidare har du en förståelse för hur SEO påverkar konvertering och inflöde till hemsidan. Har du arbetat med ett personaliseringsverktyg är det starkt meriterande. Med fördel kommer du från ett bolag som har sin primära butik online och där beslut fattas snabbt. Skulle du dessutom ha arbetat nära en performance avdelning och agerat beställare mot utvecklingsteam kommer du snabbt förstå hur vi arbetar.

Vem är du?
Du gillar att bli inkastad i projekt eller sammanhang samt tar eget ansvar för att skaffa dig den information du behöver för att kunna göra analyser och komma med nya idéer så att ditt ansvarsområde drivs framåt. Då rollen är ny och vi är i en utvecklingsfas, behöver du kunna se utvecklingspotentialen och ha en förmåga att driva de initiativ du tar i mål. Du gillar att arbeta nära affären, ha ett ägandeskap och har alltid kunden och kundupplevelsen i fokus. Det är genom starka relationer och trygghet i din kompetens som du bygger förtroende i organisationen.

Kort om Revolution Race
Revolution Race startades 2013, idag tillverkar och säljer vi prisvärda och multifunktionella friluftskläder i grym kvalitet under eget varumärke. Kläderna är skapade för att klara tuffa påfrestningar, även under riktigt svåra förhållanden. tillverkar och säljer prisvärda och multifunktionella friluftskläder i grym kvalitet under eget varumärke. Vårt unika sätt att arbeta innebär att vi har fokus på funktion och design tillsammans med att vi står i direktkontakt med både fabrik och kund, utan mellanhänder. När kunden är mer nöjd med vårt plagg, än med som med ett dubbelt så dyrt – då har vi nått vårt mål. Och idag är vi väldigt stolta över att vår kundnöjdhet är på hela 94%! Tillsammans sitter vi sitter i nya fräscha lokaler med bland annat klättervägg och ”gaminghörna” mitt i centrala Borås. Utöver stimulerande arbetsuppgifter och möjligheten att utvecklas i din roll erbjuder vi dig en plats hos ett välmående och snabbväxande företag, med en genuin gemenskap, delaktighet och flexibilitet. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida.

Nyfiken?
Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du är den vi söker innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer. Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Stina är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når henne på stina.scheller@wise.se. Annonsen kommer vara publicerad till 4/10 men vänta inte med att skicka in din ansökan – för vi kommer gå igenom ansökningarna löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger RevolutionRace

Nils Jakobsonsgatan 5D, Borås

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer