Marknad & varumärkeschef

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger fastigheter där människor vill bo, arbeta och trivas under lång tid framöver. Vår ambition är att stärka vårt varumärke och position på marknaden som den professionella koncern vi redan är. Vi erbjuder dig en roll är du får arbeta proaktivt och affärsnära för att sätta en plan för samstämmighet kring våra koncernvarumärken och skapa en nedbruten plan för aktiviteter.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Förmånsbil
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt
 • Privat sjukförsäkring

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger fastigheter där människor vill bo, arbeta och trivas under lång tid framöver. Med kunskap om slutanvändarnas behov ska vi leverera högkvalitativa bygg- och utvecklingsprojekt som bidrar till att öka boendekvalitet, produktivitet och lönsamhet för våra kunder.

Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar för såväl de egna arbetsuppgifterna som för inhämtande av den information som krävs för att utföra jobbet.

Ditt uppdrag
Vår ambition är att stärka vårt varumärke och position på marknaden som den professionella koncern vi redan är. Mycket finns redan på plats så din uppgift blir att tillsammans med ditt team bestående av kommunikationsansvarig och internkommunikatör, förvalta och driva avdelningen framåt. Du kommer arbeta proaktivt och affärsnära för att sätta en plan för en samstämmighet kring våra koncernvarumärken och skapa en nedbruten plan för aktiviteter.

Redan från början kommer vi ge dig ansvar över funktionen och moderbolagets budget. Vi vill att du bidrar till att göra avdelningen mätbar och genom omvärldsbevakningen utveckla våra arbetssätt och rutiner. I ditt ansvar ligger att agera beställare mot externa leverantörer och att säkerställa att vår varumärkes- och grafiska profil efterlevs. Rollen är hands on framförallt med projektledning men även lättare produktion av marknadsmaterial kommer krävas. Då Wästbygg Gruppen är en koncern som utvecklas och växer så är arbetet omväxlande till både innehåll och omfattning. Du kommer vara placerad på vårt Göteborgskontor och rapporterar till COO som även är din röst upp i ledningsgruppen.

Ansvar och arbetsuppgifter i urval

 • Förvalta och driva utvecklingen av moderbolagets varumärkesidentitet
 • Säkerställa samstämmighet för samtliga koncernvarumärken samt koncernbolagens marknadsföring
 • Att för moderbolaget upprätta en årlig plan/strategi utifrån affärsplanen
 • Ansvara för moderbolagets marknadsföringsbudget
 • Proaktivt driva genomförandet av marknadsaktiviteter i enlighet med marknadsföringsplan
 • Ihop med koncernbolagen sätta marknads-och aktivitetsplaner för respektive bolag
 • Utvärdera koncernens marknadsföringskanaler

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial examen inom marknadsföring efter motsvarande. Du har flera års erfarenhet av att arbeta i en bred roll där marknadsföring och varumärke varit i fokus, som exempelvis Marketing Manager eller Brand Manager. Vi vill att du har erfarenhet av att äga och utveckla en varumärkesidentitet samt kunskap om att sätta marknads- och kommunikationsplaner. Dina senaste roller har haft en blandning av strategiska ansvarsområden med hantverksmässig/operativ arbetsuppgifter. Du behöver vara bekväm med att leda team i projekt och driva insatser på olika nivåer. För att du ska förstå oss och bidra tidigt vill vi att organisationen du kommer från arbetar B2B och/eller har en lång köpresa. Har du dessutom erfarenhet att jobba utifrån ett koncernperspektiv är det extra intressant. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Din ödmjuka inställning och att du vågar kavla upp armarna är något som kommer göra dig framgångsrik i rollen och organisationen. Du behöver arbeta relationsinriktat med transparens och samarbete i fokus. Vi vill att din kompetens ska skapa trygghet i organisationen och genomtänkta initiativ baserat på fakta och kunskap värderas högt. Ditt arbete genomsyras av kundnära resonemang och planer som både är övergripande och realistiska.

Varför ska du välja oss?
Om du delar våra värderingar och tilltalas av att arbeta i en ständigt utvecklande miljö mot högt ställda mål, kommer vi ge dig möjligheten att växa och utvecklas i en miljö där genomförande och eget initiativ värderas högt. Genom återkommande mätningar vet vi att vår personal trivs, och vi arbetar ständigt för att utvecklas som arbetsgivare. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö, samt fantastiska kollegor som delar våra värderingar: Klok, Kreativ och Hjärta.

Låter det som något för dig?Vad roligt! I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. För att ta reda på om du och Wästbygg är rätt för varandra samt säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering innehåller rekryteringsprocessen urvalsfrågor, personlighetstester och intervjuer.

Tyvärr kan ansökan inte tas emot via mail, utan du behöver ansöka direkt via annonsen eller på Kimm.se. Stina är ansvarig Rekryteringskonsult på KIMM/Wise Professionals och svarar gärna på dina frågor. Du når henne på stina.scheller@wise.se. Sista ansökningsdag 2019-10-08. VI jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Wästbygg Gruppen AB

Sofierogatan 3B, Göteborg

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer