Säljande Projektledare till Berghs School of Communication

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Berghs School of Communication söker säljande projektledare! Vill du arbeta på en arbetsplats fylld av inspiration, energi och medskapande? Vill du bidra till att människor utvecklas och företag har möjlighet att nyttja sin potential? Då har vi på Berghs ett uppdrag för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Berghs School of Communication är ett marknadsledande utbildningsföretag i centrala Stockholm som erbjuder utbildning/tjänster inom kommunikation på en rad olika nivåer och i en mängd olika format – till studenter, professionella kommunikatörer och företag. Vi är 35 anställda samt ett stort nätverk på 800 lärare/inspiratörer och samarbetspartners. Viktigt för oss är att alla är med och bidrar till Berghs utveckling: vårt erbjudande, vår kvalitet, vårt varumärke och vår kultur!

Om Rollen
Som projektledare i team Solutions är du intresserad av att hitta lösningar till företags behov av kompetensutveckling. Din roll innefattar allt från kundmöten, analys av behov, designa lösningar, bygga och nyttja nätverk och följa upp på resultatet. Din tid styr du i hög grad själv, och du jobbar både i team samt självständigt. Team Solutions består idag av en senior projektledare, produktionsledare och Creative Director. Vi sitter i trevliga lokaler i Stockholm City och du kommer att rapportera till senior projektledare.

Läs mer om Solutions här.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Sälja, designa och projektleda olika lösningar som exempelvis skräddarsydda utbildningar, workshops eller studiouppdrag
 • Hantera inkommande förfrågningar
 • Ansvara för nykundsbearbetning
 • Ansvara för säljbudget 
 • Arbeta fram upplägg till företag, offerera och följa upp
 • Säkra att processerna har rätt resurser och utvärdera kundnöjdhet

Din kompetens och erfarenhet
Vi ser att du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom kommunikation. Du har erfarenhet från försäljningsarbete, gärna med viss komplexitet. Du är van att använda olika digitala verktyg, bygger relationer i sociala medier, och uttrycker dig naturligt på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av arbete som projektledare på inhousebyrå, kommunikationsbyrå eller marknadsavdelning är det ett extra plus.

Vem är du?
Nu söker vi dig som gillar att utforska nya lösningar och är nyfiken på att lära dig mer. Du är affärsorienterad och kvalitetsmedveten. I denna roll behövs en viss snabbhet, att våga testa och lära av det. Att följa och säkra en process är naturligt för dig, där planering, struktur och prestigelöshet är viktiga komponenter. Du vill gärna jobba på ett mindre företag där du får eget ansvar och står för en stor del av genomförandet själv.

Låter det här som du? Vad bra! Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Berghs med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev? via www.kimm.se senast 2019-10-23. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Berghs School of Communications

Sveavägen 34, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Webbanalytiker till Miljonlotteriet

På Miljonlotteriet kämpar vi för ett samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. För att möta framtiden förnyar vi oss och ställer om till en mer datadriven kommunikation samtidigt som vi utvecklar vår försäljning. Har du framgångsrikt arbetat med analyser och insikter med fokus på ökad konvertering hoppas vi att du vill göra skillnad tillsammans med oss.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer