Säljande Projektledare till Berghs School of Communication

Tillsatt

Stockholm

Berghs School of Communication söker säljande projektledare! Vill du arbeta på en arbetsplats fylld av inspiration, energi och medskapande? Vill du bidra till att människor utvecklas och företag har möjlighet att nyttja sin potential? Då har vi på Berghs ett uppdrag för dig!

Berghs School of Communication är ett marknadsledande utbildningsföretag i centrala Stockholm som erbjuder utbildning/tjänster inom kommunikation på en rad olika nivåer och i en mängd olika format – till studenter, professionella kommunikatörer och företag. Vi är 35 anställda samt ett stort nätverk på 800 lärare/inspiratörer och samarbetspartners. Viktigt för oss är att alla är med och bidrar till Berghs utveckling: vårt erbjudande, vår kvalitet, vårt varumärke och vår kultur!

Om Rollen
Som projektledare i team Solutions är du intresserad av att hitta lösningar till företags behov av kompetensutveckling. Din roll innefattar allt från kundmöten, analys av behov, designa lösningar, bygga och nyttja nätverk och följa upp på resultatet. Din tid styr du i hög grad själv, och du jobbar både i team samt självständigt. Team Solutions består idag av en senior projektledare, produktionsledare och Creative Director. Vi sitter i trevliga lokaler i Stockholm City och du kommer att rapportera till senior projektledare.

Läs mer om Solutions här.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Sälja, designa och projektleda olika lösningar som exempelvis skräddarsydda utbildningar, workshops eller studiouppdrag
  • Hantera inkommande förfrågningar
  • Ansvara för nykundsbearbetning
  • Ansvara för säljbudget 
  • Arbeta fram upplägg till företag, offerera och följa upp
  • Säkra att processerna har rätt resurser och utvärdera kundnöjdhet

Din kompetens och erfarenhet
Vi ser att du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom kommunikation. Du har erfarenhet från försäljningsarbete, gärna med viss komplexitet. Du är van att använda olika digitala verktyg, bygger relationer i sociala medier, och uttrycker dig naturligt på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av arbete som projektledare på inhousebyrå, kommunikationsbyrå eller marknadsavdelning är det ett extra plus.

Vem är du?
Nu söker vi dig som gillar att utforska nya lösningar och är nyfiken på att lära dig mer. Du är affärsorienterad och kvalitetsmedveten. I denna roll behövs en viss snabbhet, att våga testa och lära av det. Att följa och säkra en process är naturligt för dig, där planering, struktur och prestigelöshet är viktiga komponenter. Du vill gärna jobba på ett mindre företag där du får eget ansvar och står för en stor del av genomförandet själv.

Låter det här som du? Vad bra! Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Berghs med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev? via www.kimm.se senast 2019-10-23. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Här ligger Berghs School of Communications

Sveavägen 34, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Campaign Manager till SSE Executive Education

Nu söker vi dig som kan allt om automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som Digital Marketing Campaign Manager hos oss får du ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler. SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet! Välkommen!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer