Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om rollen

YAMAHA är på en re-brandingresa och söker nu dig som är en erfaren projektledare som vill vara med på resan (bokstavligen!). I den här rollen har du ansvar för att implementera ett redan framtaget visuellt material i de fysiska butikerna/återförsäljarna. Du ansvarar för att planera, driva och följa upp projekt i rätt tid, med kvalitet. Du blir en del av marknadsteamet som består av fem personer och utgår från kontoret i Nacka. Du ansvarar för en projektledare samt rapporterar till Marknadschefen.

Det här är en roll med stor internationell prägel där du får möjlighet att resa till de olika butikerna och återförsäljarna, beräknat till ca 2-3 resor i månaden. Du har mycket kontakt med huvudkontoret i Amsterdam.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen hos YAMAHA ser vi att du har relevant utbildning samt är en vass projektledare sedan tidigare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att projektleda och driva re-branding utav återförsäljare. Du är van kravställare mot inhousebyråer och externa partners och har sedan tidigare jobbat med att implementera en visuell identitet i fysiska butiker. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö är det meriterande, men inte ett krav.

Som person ser vi att du är en flexibel person med ledaregenskaper. Som den projektledare du är har du förmågan att jobba strukturerat och leverera med kvalitet även när leveransen är hög. Beskriver andra dig som en tydlig kommunikatör som är social och stresstålig? Då kanske det här är din nästa utmaning. Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Vad händer nu?

Har du några frågor om uppdraget får du gärna kontakta mig, Emma Knaggård Wendt, Konsultchef ekw@kimm.se eller Rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan via annonsen. I den här processen önskar vi ditt Cv samt ett personligt brev på engelska.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Yamaha Motor Scandinavia

Uddvägen 7, vån 3, Nacka

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Kommunikatör med redaktionellt fokus till Nordic Growth Market (deltid)

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler? Har du erfarenhet och/eller god kännedom om finansmarknaden och aktiehandel? Då kan rollen som Redaktör / Kommunikatör för NGMs webb och sociala medier vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete inom finansbranschen, är driven och har intresse för att arbeta med text, foto och film. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Webbanalytiker till Miljonlotteriet

På Miljonlotteriet kämpar vi för ett samhälle där ingen far illa av alkohol eller andra droger. För att möta framtiden förnyar vi oss och ställer om till en mer datadriven kommunikation samtidigt som vi utvecklar vår försäljning. Har du framgångsrikt arbetat med analyser och insikter med fokus på ökad konvertering hoppas vi att du vill göra skillnad tillsammans med oss.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer