Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Tillsatt

Stockholm

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Om rollen

YAMAHA är på en re-brandingresa och söker nu dig som är en erfaren projektledare som vill vara med på resan (bokstavligen!). I den här rollen har du ansvar för att implementera ett redan framtaget visuellt material i de fysiska butikerna/återförsäljarna. Du ansvarar för att planera, driva och följa upp projekt i rätt tid, med kvalitet. Du blir en del av marknadsteamet som består av fem personer och utgår från kontoret i Nacka. Du ansvarar för en projektledare samt rapporterar till Marknadschefen.

Det här är en roll med stor internationell prägel där du får möjlighet att resa till de olika butikerna och återförsäljarna, beräknat till ca 2-3 resor i månaden. Du har mycket kontakt med huvudkontoret i Amsterdam.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen hos YAMAHA ser vi att du har relevant utbildning samt är en vass projektledare sedan tidigare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att projektleda och driva re-branding utav återförsäljare. Du är van kravställare mot inhousebyråer och externa partners och har sedan tidigare jobbat med att implementera en visuell identitet i fysiska butiker. Har du tidigare arbetat i en internationell miljö är det meriterande, men inte ett krav.

Som person ser vi att du är en flexibel person med ledaregenskaper. Som den projektledare du är har du förmågan att jobba strukturerat och leverera med kvalitet även när leveransen är hög. Beskriver andra dig som en tydlig kommunikatör som är social och stresstålig? Då kanske det här är din nästa utmaning. Varmt välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Vad händer nu?

Har du några frågor om uppdraget får du gärna kontakta mig, Emma Knaggård Wendt, Konsultchef ekw@kimm.se eller Rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan via annonsen. I den här processen önskar vi ditt Cv samt ett personligt brev på engelska.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Här ligger Yamaha Motor Scandinavia

Uddvägen 7, vån 3, Nacka

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Campaign Manager till SSE Executive Education

Nu söker vi dig som kan allt om automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som Digital Marketing Campaign Manager hos oss får du ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler. SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet! Välkommen!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer