Marknadskommunikatör till Wallenstam

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Privat sjukförsäkring

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och vi tar miljöfrågan och det ökade behovet av trygghet i vårt samhälle på största allvar och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart. Vår vision är att Wallenstam ska vara människors och företags självklara val för boende och lokaler.Om rollen
Som Markandskommunikatör på Wallenstam kommer du att arbeta med planering och genomförande av marknadsinsatser för lokaler, hyresrätter och olika projekt. Du kommer att ta fram marknadsmaterial såsom skyltar, annonser, broschyrer, säljmaterial, nyhetsbrev och ha kontakt med reklambyråer samt bevaka och säkerställa Wallenstams synlighet vid nybyggen. I rollen ansvarar man även för olika kundevents, alltifrån planering till inbjudningar och praktiskt arbete på plats och uppdatering av hemsida och intranät. Du rapporterar till Marknadschef och sitter i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

 • Ta fram förslag till kommunikationskoncept och kampanjer utifrån målbilden. Vid behov med hjälp av byrå
 • Ta fram marknadsmaterial. Oftast med stöd av byrå
 • Ta fram relevant content för sociala medier för LinkedIn och Facebook
 • Skriva och distribuera digitala nyhetsbrev
 • Uppdatera och skriva på webben och för intranätet
 • Aktivt medverka på interna möten för att se potentiella kommunikationsmöjligheter att agera på
 • Sammankalla och hålla i mindre interna möten
 • Producera annonser, broschyrer, säljmaterial, nyhetsbrev
 • Medverka vid behov vid intern filmproduktion
 • Organisera kundevents och mässor

Vi söker dig som har

 • Flera års erfarenhet i liknande roll som marknadskommunikatör
 • Relevant utbildning inom marknad och kommunikation
 • Erfarenhet och känsla av text och bild och är en god skribent
 • Erfarenhet av beställarroll gentemot reklambyrå
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Office-paketet, InDesign, Photoshop, Illustrator, Apsis och inblick i webbpubliceringsverktyg  

Meriterande om du har branscherfarenhet, säljdrivande marknadserfarenhet samt erfarenhet av kommersiell marknadsföring och handels- och kontorsutveckling.

Vem är du?
Vi söker en kreativ person med ett stort driv, är resultatinriktad och har ett sinne för process och projektledning. Du är ansvarstagande, social, nyfiken, ödmjuk, glad och självgående och har förmåga att våga fatta egna beslut utifrån din kompetens och erfarenhet. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. 

Mer om Wallenstam
Sedan vi satte spaden i marken första gången har vi ständigt blickat framåt. För att modernisera hyresrätten som boendeform. Utveckla morgondagens fastigheter, kvarter och områden. Och göra plats för livet som pågår mellan husen. Idag är vi en etablerad samhällsbyggare med 75 års erfarenhet av stadsutveckling. Något vi tar med oss när vi fortsätter att skapa framtiden på det sätt vi alltid gjort. Ett strå i taget.         

Vad händer nu?  
I den här rekryteringen samarbetar Wallenstam med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 5 januari. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail p g a av GDPR. Vi vill uppmärksamma dig på att vi som arbetar i den här processen kommer vara lite lediga under jul och nyår och processen kommer att återupptas den 2 januari.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

WEB CMS & PIM specialist till AxFlow

Till AxFlow Holding AB i Stockholm söker vi nu en WEB CMS & PIM specialist. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående/vid överenskommelse och beräknas att pågå i sex månader, med goda möjligheter till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer