Marknadskommunikatör till Wallenstam

Tillsatt

Stockholm

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder ett kvalitativt utbud av bostäder i båda regionerna och vi tar miljöfrågan och det ökade behovet av trygghet i vårt samhälle på största allvar och letar hela tiden nya möjligheter att bygga, utveckla och arbeta mer hållbart. Vår vision är att Wallenstam ska vara människors och företags självklara val för boende och lokaler.Om rollen
Som Markandskommunikatör på Wallenstam kommer du att arbeta med planering och genomförande av marknadsinsatser för lokaler, hyresrätter och olika projekt. Du kommer att ta fram marknadsmaterial såsom skyltar, annonser, broschyrer, säljmaterial, nyhetsbrev och ha kontakt med reklambyråer samt bevaka och säkerställa Wallenstams synlighet vid nybyggen. I rollen ansvarar man även för olika kundevents, alltifrån planering till inbjudningar och praktiskt arbete på plats och uppdatering av hemsida och intranät. Du rapporterar till Marknadschef och sitter i trevliga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

 • Ta fram förslag till kommunikationskoncept och kampanjer utifrån målbilden. Vid behov med hjälp av byrå
 • Ta fram marknadsmaterial. Oftast med stöd av byrå
 • Ta fram relevant content för sociala medier för LinkedIn och Facebook
 • Skriva och distribuera digitala nyhetsbrev
 • Uppdatera och skriva på webben och för intranätet
 • Aktivt medverka på interna möten för att se potentiella kommunikationsmöjligheter att agera på
 • Sammankalla och hålla i mindre interna möten
 • Producera annonser, broschyrer, säljmaterial, nyhetsbrev
 • Medverka vid behov vid intern filmproduktion
 • Organisera kundevents och mässor

Vi söker dig som har

 • Flera års erfarenhet i liknande roll som marknadskommunikatör
 • Relevant utbildning inom marknad och kommunikation
 • Erfarenhet och känsla av text och bild och är en god skribent
 • Erfarenhet av beställarroll gentemot reklambyrå
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom Office-paketet, InDesign, Photoshop, Illustrator, Apsis och inblick i webbpubliceringsverktyg  

Meriterande om du har branscherfarenhet, säljdrivande marknadserfarenhet samt erfarenhet av kommersiell marknadsföring och handels- och kontorsutveckling.

Vem är du?
Vi söker en kreativ person med ett stort driv, är resultatinriktad och har ett sinne för process och projektledning. Du är ansvarstagande, social, nyfiken, ödmjuk, glad och självgående och har förmåga att våga fatta egna beslut utifrån din kompetens och erfarenhet. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. 

Mer om Wallenstam
Sedan vi satte spaden i marken första gången har vi ständigt blickat framåt. För att modernisera hyresrätten som boendeform. Utveckla morgondagens fastigheter, kvarter och områden. Och göra plats för livet som pågår mellan husen. Idag är vi en etablerad samhällsbyggare med 75 års erfarenhet av stadsutveckling. Något vi tar med oss när vi fortsätter att skapa framtiden på det sätt vi alltid gjort. Ett strå i taget.         

Vad händer nu?  
I den här rekryteringen samarbetar Wallenstam med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 5 januari. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail p g a av GDPR. Vi vill uppmärksamma dig på att vi som arbetar i den här processen kommer vara lite lediga under jul och nyår och processen kommer att återupptas den 2 januari.

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Manager till ICA-handlarnas Förbund

Vill du jobba kreativt och affärsmässigt med innehåll, digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att nå ut till våra målgrupper – Sveriges ICA-handlare och intressenter i omvärlden? Är du en skicklig redaktör med god känsla för att strukturera, skapa och producera innehåll som väcker intresse och engagemang? Då ska du ta chansen att söka en nyinrättad och rolig tjänst som Content Manager hos ICA-handlarnas Förbund.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Digital Marketing Campaign Manager till SSE Executive Education

Nu söker vi dig som kan allt om automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som Digital Marketing Campaign Manager hos oss får du ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler. SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet! Välkommen!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer