CRM Manager till Miljonlotteriet

Tillsatt

Göteborg Rekrytering

Sedan år 2000 har Miljonlotteriet bidragit stort till IOGT-NTOs livsviktiga alkohol- och drogförebyggande arbete och därmed bidragit till en bättre värld. Men vi vill mer och behöver din hjälp att förbättra vår kundresa genom insiktsarbete och flödesanalyser – vi söker nu därför en CRM Manager.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

På Miljonlotteriet kämpar vi för en bättre värld. Ett samhälle där ingen far illa av alkohol och andra droger. Vi vet att ljusa krafter är starkare än mörka. Vi motar förtvivlan och ångest med trygghet och hopp. Vi känner att det går att bry sig, istället för att låta bli. Det har varit vår drivkraft sedan 1964, när lotteriet startade. Lotteriet ger oss – och människor omkring oss – kraften att göra skillnad.

Vårt kontor ligger med fina förbindelser i Mölnlycke utanför Göteborg men du måste inte sitta där varje dag. Utifrån rådande omständigheter har vi lärt oss att vi mår bäst av, och är mest produktiva när vi kan variera kontorsarbete med arbete hemifrån. Vi välkomnar därför kandidater från hela södra Sverige att söka.   

Vad blir ditt uppdrag? 
Miljonlotteriet står inför en spännande förändringsresa då erbjudandet skall digitaliseras, försäljningssätten effektiviseras och kraftiga insatser skall göras i marknadsföringen. I den processen är rollen som CRM Manager central. Som CRM Manager har du ett övergripande ansvar för Miljonlotteriets kundresor och utvecklingen av kundrelationen. Du driver det kontinuerliga utvecklingsarbetet av Salesforce och är företagets superuser för Marketing Cloud.

Arbetet utgår från demokratisering av data och proaktiv affärsutveckling genom kundinsikter. I rollen som CRM Manager har du ett tydligt marknadsfokus samt arbetar tätt ihop med kommunikationsavdelning och de olika försäljningsteamen för att uppnå bästa resultat. I rollen arbetar du med att:

• Leda optimering- och utvecklingsarbete av Salesforce Marketing Cloud. Du tar ett ägandeskap över plattformen och agerar superuser genom att vara up-to-date för nya features och sprida kunskap om systemet i organisationen.

• Säkerställa kundresor, användarbarhet och funktionalitet i Salesforce Marketing Cloud.

•. Proaktivt insiktsarbete genom dataanalys för att bygga en djupare förståelse för Miljonlotteriets kundlojalitet tillsammans med Miljonlotteriets analytiker.

• Ansvar för lojalitetsarbetet mot företagets befintliga kunder.

Vem är du? 
Du har erfarenhet av en liknande roll med ansvar för lojalitetsarbetet och kundkommunikationen utifrån ett CRM-perspektiv. Erfarenhet av avancerade CRM-system och marketing automation är ett krav och råkar det vara SalesForce och Marketing Cloud du jobbat i är det mycket meriterande. Du har genom dina tidigare erfarenheter kunskapen att bygga ditt arbete utifrån analys och genomarbetade insikter.

Du är analytisk och har förmågan att få med dig andra. Du är trygg i dig själv och din kompetens och kan, genom en pedagogisk framtoning och genomarbetade argument skapa gemensamma målbilder. Du agerar beställare för många olika interna tjänster men har ditt främsta intresse inom marknadsområdet. Du är verbal och har inget emot att ta plats när det behövs. Du gillar att initiera och förverkliga dina idéer och får mycket att hända.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM som är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV på kimm.se där du får svara på några korta frågor. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig ansvarig rekryteringskonsult, Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se).

Vi kommer att arbeta med löpande urval i denna process och kommer att påbörja urvalsarbetet efter jul- och nyårshelgerna i vecka v.2, 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Miljonlotteriet

Metallvägen 4, Mölnlycke

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Brand & Content Manager – Edge

Nu söker vi en Brand & Content Mananger som är van att arbeta med en bred palett av content och som vill ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering och publicering. Är du dessutom en person med digital spets och en stjärna i Hubspot? Då kanske du vill anta rollen på ett föräldravikariat hos Edge i Stockholm, start redan i mars 2021.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Head of Marketing till Wise Professionals and friends

Nu söker vi en Head of Marketing som strategiskt och operativt ska ansvara för branding, kommunikation och digital försäljning för Wise Professionals med brands, SalesOnly och K2. Tänk att ha ett jobb där du har full frihet att tillsammans med andra proffsiga och nyfikna individer skapa rätt förutsättningar för att ge fler människor möjlighet att verka i sin fulla potential! Där du är del av den strategiska ledningsgruppen som driver utvecklingen för fler bolag och brands – och experten som är en avgörande faktor för att bolaget ska lyckas.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Grafisk Designer till konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer