Marknadsansvarig till JM

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta på ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang? JM är ett stort företag med det lilla företagets fördelar!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Om uppdraget

KiMM/Wise Professionals hos JM. Uppdragstiden är inledningsvis 12 månader, goda möjligheter till förlängning/anställning, med start vid överenskommelse.

Om Rollen

Som Marknadsansvarig på JM ansvarar du för marknadsföring av tilldelade bostadsprojekt inom Stockholmsområdet från det att JM köper mark tills sista bostaden är såld. Du ansvarar för marknad och- målgruppsanalys, upprättande av marknadsplaner samt uppföljning. Vidare säkerställer du all kommunikation och information mot kund. Du arbetar utefter tydliga KPI:er och innehar budgetansvar. Du ingår i ett team om 15 personer, samarbetar nära Marknadsassistenterna och Webbredaktörer och rapporterar till Marknadschefen. Du kommer omges av målinriktade och drivna kollegor samtidigt som du kommer till en öppen arbetsplats med en stark lagkänsla.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Upprättande av marknadsanalyser och utarbeta strategiska kommunikationsplaner
 • Utforma marknadsstrategier, marknadsplan och marknadsföringsbudget för respektive bostadsprojekt
 • Utforma, planera och ta fram marknadsföringsmaterial i form av exempelvis, annonsering i print och digitalt, utomhusreklam, mm. Ansvara för bostadsprojektens marknadsföring på jm.se
 •  Planering och genomförande av säljdrivande kundevent
 • Ansvara för kundskommunikationsplanen i projekten

Din bakgrund

För att lyckas och trivas i rollen som Marknadsansvarig är du en strukturerad och prestigelös teamplayer. Du är en van projektledare och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer. För att trivas i rollen är du självgående men gillar med att ha mycket kontakt med människor och att samarbeta i team. Vi ser att du vill arbeta långsiktigt med ett övergripande ansvar för flera projekt parallellt.

Vi vill att du har

 • Minst fem års erfarenhet av att arbeta inom marknadsföring
 • Vana av att arbeta med flera projekt parallellt, och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer
 • Erfarenhet av digitala medier och en god analytisk förmåga
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller ekonomi
 • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande, dock inget krav

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger JM AB

Gustav III:s boulevard 64, Solna, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Head of Sales & Marketing to Vogue Scandinavia

We are looking for a Head of Sales & Marketing who will drive the strategic and operational marketing and leads generation for Vogue Scandinavia. Vogue Scandinavia was launched in August 2021, and this is a unique opportunity to participate in the aim of successfully establishing and developing Vogue Scandinavia in the Nordic region as well as internationally.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer