Webbredaktör till Securitas

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Webbredaktör som tar en koordinerande roll över Securitas.se i den förändringsresa som sajten nu genomgår.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ditt Uppdrag

I rollen som webbredaktör med framtida fokus på e-handel och textproduktion kommer du att arbeta tätt tillsammans med PR-ansvarig och vara med i planering och genomförande av hemsidans utveckling. Du kommer få ta ett helhetsgrepp över securitas.se. Rollen innehåller även flera delar av projektledning som rör webb samt textproduktion för olika typer av digitalt content.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta fram, utveckla och verkställa strategier och kommunikationsplaner för Securitas.se (ytterligare webbsidor kan förekomma)
  • Löpande analysera webbplatsen utifrån statistik och analys
  • Producera och skriva texter och innehåll med fokus på webb
  • Vara kontaktperson inom organisationen för att ta fram, färdigställa och uppdatera text på securitas.se
  • Leda projektet när Securitas.se utvecklar sitt säljfokus/e-handel
  • SEO-anpassa sidor och då ibland ha kontakt med externa byråer

Om dig

Vi tror att du är en person som gillar att skriva och har talang för att göra komplicerat innehåll till intressant läsning och förstår skillnaden kring informativa, beskrivande och säljande texter. Du navigerar dig bekvämt i det digitala landskapet och är van att axla ansvar för både små och stora projekt.

Vi tror du har en relevant utbildning inom kommunikation och något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror också att du har en nyfikenhet på e-handel och vill vara med på den resa vi står inför. Likaså har du erfarenhet av något webbpubliceringsverktyg, i vårt fall använder vi Episerver och en del av Google Analytics.

Om oss

Securitas är ett svenskt säkerhetsföretag med verksamhet i 47 länder världen över. Vi är branschledande och erbjuder helhetslösningar inom säkerhet. Den svenska verksamheten har ca. 10 000 medarbetare och arbetar rikstäckande med säkerhetsfrågor från Kiruna i norr till Ystad i söder. Inför anställning tillämpas en bakgrundskontroll.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Securitas AB

Lindhagensplan 70, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer