Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Nordic Brand Manager till Qicraft och Technogym

Stockholm
Har du erfarenhet av varumärkesbyggnad, leadsgenerering och haft ansvar över ett team eller flera marknader? Vill du bli en del av ett engagerat team med höga tillväxtambitioner? Brinner du för träning och en hälsosam livsstil? Då är detta rollen för dig!

Uppdraget

Qicraft Group växer och rekryterar nu en Brand Manager för varumärket Technogym i Norden, samt för Safe Education och The Academy på den svenska marknaden. Rollen är på heltid och har placering på Qicrafts huvudkontor i Solna, med en dag i veckan hos Competence Factory i Bromma. Vi söker någon som vill bidra både strategiskt och operativt till vår tillväxtresa. Du har spetskompetens inom digital marknadsföring och leadsgenerering; du kan varumärkesbyggnad, gillar storytelling, att bygga pipe och nätverk. Du sitter centralt i processerna och jobbar nära kollegor i marknadsteam och sälj.

Ansvarsområden:

  • Positionering av varumärket och helhetsansvar för den nordiska marknadsplanen
  • Ledaransvar för ett Nordisk marknadsteam
  • Utveckla och genomföra marknadsplanen, samt koordinera arbetet mellan de olika marknaderna lokalt
  • Driva leadsgenerering inom både B2C och B2B
  • Arbeta med storytelling och bygga nätverk med journalister och media
  • Tolka, analysera och rapportera kring KPI:er och ROI                      

Om dig

Vi tror att du har en utbildning inom kommunikation, media och digital PR. Du har erfarenhet inom varumärkesbyggnad och positionering gentemot konsumenter med en omnichannel approach (web, ecomm, showroom, event m.m. Du är van vid att ha ansvar för marknadsplan och budget, att rapportera kring KPI:er och ROI. Du trivs i en måldriven kultur, du har ledaregenskaper men gillar samtidigt att arbeta operativt. Du älskar även att röra på dig, är frekvent tränande och tror på att den aktiva livsstilen är nyckel till ett framgångsrikt liv.

Om oss

Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster. Qicrafts mission och ledstjärnan i allt vi gör är ”Activating People”. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder når framgång med investeringar de gör inom hälsa och välmående. Namnet Qicraft återspeglar marknaden vi är verksamma på och de ambitioner vi har. Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.

Competence Factory är Nordens ledande utbildningsföretag inom träning och har två ledande varumärken under sitt flagg, The Academy och SAFE Education. Vi har utbildat personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och kostrådgivare i snart 30 år.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Privat sjukförsäkring