Marketing Automation Specialist till Akavia

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Privat sjukförsäkring

Vi erbjuder

Vi är en modern organisation med höga ambitioner att utveckla vår digitala marknadsföring. Hos oss får du jobba i ett av Sveriges bästa fackförbund med stora möjligheter till en spännande framtid. Hälsa och välmående är något vi värderar högt och därför är flexibel vardag, fördelaktigt kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag, imorgon och tillsammans.

Om rollen

Som MA-Specialist hos Akavia arbetar du med att driva, utveckla, automatisera och genomföra riktade aktiviteter i syfte att erbjuda Akavias medlemmar värde.

Tjänsten kräver ett visst tekniskt kunnande och du kommer vara länken mellan IT och marknadsavdelningen. Din roll på avdelningen är unik i ansvaret och expertisen inom marketing automation med Salesforce Marketing Cloud. Då rollen är ny hos oss är du med och formar och har stora möjligheter att påverka och bidra.

Arbetsuppgifter

 • Driva arbetet med implementering och utveckling av Marketing Cloud
 • Utveckla och optimera aktiviteter i Markting Cloud
 • Stötta verksamheten med kompetens, kunskap, utbildning och förändringsledning
 • Projektleda arbetet med att initiera, implementera, optimera och följa upp aktiviteter i Marketing Cloud
 • Skapa förutsättningar för verksamhet att nyttja kapaciteten i Marketing Cloud, t ex genom nya medlemsresor eller tekniska lösningar som förenklar och automatiserar manuella processer
 • Planera och genomföra utbildning av medarbetare inom Marketing Cloud
 • Skapa och utveckla kund/medlemsresor

Så här tror vi att du är

Du gillar tanken på att jobba helt datadrivet och skapar framgångsrika samarbeten och har förmågan att få med dig andra i dina idéer. Du är både digitalt kunnig och en skicklig projektledare i system som drivs av att utveckla och öka vår närvaro i Marketing Cloud. Du är en affärsdriven person som vill arbeta modernt och innovativt och sätta nya processer, rutiner och finjustera arbetssätt för att nå uppsatta mål. Som Marketing Automation Specialist på Akavia får du delta i många intressanta utvecklingsprojekt tillsammans med olika kontaktytor, internt och externt.

Vi tror du har:

 • Några års erfarenhet från liknande projektledande roll
 • Har relevant utbildningsbakgrund på eftergymnasial nivå
 • Erfarenhet av Marketing Automation eller Marketing Cloud
 • Erfarenhet av lojalitetsarbete, skapa och utveckla kund/medlemsresor

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Head of Sales & Marketing to Vogue Scandinavia

We are looking for a Head of Sales & Marketing who will drive the strategic and operational marketing and leads generation for Vogue Scandinavia. Vogue Scandinavia was launched in August 2021, and this is a unique opportunity to participate in the aim of successfully establishing and developing Vogue Scandinavia in the Nordic region as well as internationally.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer