Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Grafisk Designer till Sono Sverige

Stockholm
Sono Sverige söker nu en mångsidig driven Grafisk Designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Sono Sverige befinner sig en i stark tillväxt vilket för rätt person ger goda möjligheter att påverka sin egen roll samt karriär inom bolaget.

Sono Sverige är en komplett leverantör av inredning till kontor, skola, industri och förvaring. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en koncern som innefattar flera olika bolag och affärsområden, Sono Group. Vi är alla på Sono Sverige ett gäng engagerade och glada medarbetare. Vi har väldigt roligt tillsammans och här får du arbeta i en unik miljö med ett högt medarbetarengagemang och med ett starkt fokus på design och inredning.

Om rollen

Under året har Sono Sverige tagit fram en ny visuell profil och söker nu någon som kan ansvara för samt förvalta profilen och skapa attraktivt och snyggt material utifrån den. Det är inte strikta mallar utan ska snarare ska ses som riktlinjer som en kreativ hjärna behöver tolka och producera nytt material utifrån. Arbetet kommer röra allt inom grafisk produktion både för print och digitalt. Som Grafisk Designer kommer du att vara delaktig i hela den kreativa processen från analys och kreativ insikt till att utforma kommunikationskonceptet för att sedan producera materialet ända fram till tryck eller lansering.

Du ingår i ett tight marknadsteam som, tillsammans med stödfunktioner från andra avdelningar, samlar mycket erfarna personer med olika specialistkompetenser och du rapporterar till marknadschefen. Du kommer att arbeta i en tät dialog med kollegor internt inom kommunikation och digitalisering. Vi har en blandning av hemarbete och kontor och sitter tillsammans med övriga bolag inom koncernen – Sono Group på Södermalm i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Driva den kreativa processen
 • Formge grafiskt material för webb, print, sociala medier och säljmaterial
 • Planera och producera innehåll som film och foto
 • Arbeta i team nära kollegor och kunder med att skapa nöjda och långsiktiga samarbeten
 • Projektleda och samordna arbetet med partners- och produktionsbyråer
 • Driva den kreativa processen med framtagning av exempelvis: broschyrer, kataloger, skyltar, bildhantering, rörligt material vid behov, enklare GIFar te.x.

Vi söker dig som har:

 • Gedigen erfarenhet av Adobe Suite, Indesign, Illustrator och Photoshop
 • Minst 3 års erfarenhet från liknande roller
 • Relevant utbildning från Berghs eller liknande
 • Meriterande med kunskap av Webflow, Adobe XD eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Mer om Sono Sverige & Sono Group:

Vi är en helhetsleverantör av allt du behöver på jobbet, och vårt uppdrag är att göra din arbetsvardag bättre. Sono Sverige är en ledande leverantör av inredning för svenska arbetsplatser, med fokus på hållbarhet och ergonomi på arbetsplatsen. Ingen order är för liten för oss, ingen order är för stor. Vi är stolta över att leverera snabbt, effektivt och korrekt. Vi är ca 200 anställda i koncernen och finns i Norge, Danmark och Sverige. Läs mer om oss här: www.sono.se.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV och gärna Portfolio eller din LinkedIn-profil på kimm.se.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval men ha i beaktning att vi kommer pausa processen något under Jul och Nyår. Återkoppling förväntas i början av Januari. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal