Sociala Medier ansvarig till Rusta

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/ Wise Professionals hos Rusta som Sociala medier ansvarig med start omgående. Uppdraget pågår till årsskiftet med chans till förlängning/anställning. Man arbetar merparten av sin tid på Rustas kontor i Upplands Väsby.

Om rollen

Som Sociala medier ansvarig på Rusta kommer du att ansvara för utveckling av redaktionella planer och Rustas närvaro i sociala medier på samtliga geografiska marknader. Dessa planer ska stötta Rustas kommersiella prioriteringar och mediala aktiviteter. De sociala plattformarna ska komplettera och stärka varandra för att skapa maximalt värde för Rustas följare/kunder. Du kommer ha ett ansvar för publicering, schemaläggning, analys och uppföljning av redaktionellt innehåll på Rustas sociala plattformar och säkerhetsställa att innehållet går i linje med Rustas kommersiella prioriteringar och tonalitet. Fokus är att skapa igenkänning och ett starkt budskap mellan olika kommunikationskanaler. Du kommer att ingå i Team Content som består av sju personer och din roll som Sociala medier ansvarig är en nyckelroll inom Rustas organisation.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvar för publicering, schemaläggning, analys och uppföljning av redaktionellt innehåll på Rustas sociala plattformar.
  • Sätta strategier samt projektleda eventuella aktiveringar i de sociala kanalerna
  • Textproduktion i form av captions till inlägg samt produktion av enklare rörligt material (Storykit)
  • Agera som kravställare och beställare av briefer, till interna och externa samarbetspartners då copy-, bild- och/eller rörligt material ska produceras eller köpas in
  • Influenser marketing – Planera uttag tillsammans med PR ansvarig för influenser marketingsamarbeten i sociala kanalerna.
  • Du kommer ansvara och hålla i Rustas kampanjplåtningar för att skapa rörligt material

Vem är du?

Vi söker dig som har en strategisk kunskap inom Sociala medier och har en känsla och kunskap att skriva text och innehåll. Du är initiativtagande, strategisk och prestigelös i ditt arbete. Du ser dig själv som en teamspelare som har hjärtat på rätt ställe och gärna ingår i ett team där glädje och gemenskap är drivkraften. Rusta är ett värderingsdrivet företag som är måna om varandra och arbetar ständigt för att skapa en hållbar framtid tillsammans.

Om Rusta

Rusta vill vara det självklara förstahandsvalet när du ska förnya och fylla på hemma.

Sedan vi öppnade 1986 har vi fördubblat vår omsättning vart femte år. Detta tack vare ett unikt och framgångsrikt affärskoncept, där logistiken är en av det viktigaste pusselbitarna. Vi har nämligen full kontroll över både inköps- och transportkedja och undviker på så sätt dyra mellanhänder.

Allt efter vi växer kan vi erbjuda dig ännu längre priser. Det innebär också att vi får bättre förutsättningar att kunna erbjuda ännu fler kunder Rustas breda sortiment av hem-och fritidsprodukter, med bra kvalitet till marknadens lägsta priser. Vår devis Det ska inte vara dyrt att välja hållbart är ett fundament som vi står stadigt på. Hos Rusta ska det vara enkelt att förnya och fylla på hemma utan att behöva kompromissa med vårt gemensamma ansvar gentemot kommande generationer. Du hittar mer information – HÄR

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Head of Sales & Marketing to Vogue Scandinavia

We are looking for a Head of Sales & Marketing who will drive the strategic and operational marketing and leads generation for Vogue Scandinavia. Vogue Scandinavia was launched in August 2021, and this is a unique opportunity to participate in the aim of successfully establishing and developing Vogue Scandinavia in the Nordic region as well as internationally.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer