Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marknadsprojektledare till Lernia

Stockholm
Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag där du kommer att bidra till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och där företag kan växa och blomstra. Om du är intresserad av att vara med och skapa ett hållbart samhälle är detta rätt organisation för dig!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos Lernia på heltid. Uppdragstiden är inledningsvis sex månader, med goda möjligheter till förlängning/anställning, med start vid överenskommelse.

Om rollen

Till Lernia söker vi en Marknadsprojektledare för att stärka kännedomen om och öka ansökningarna till Lernias olika utbildningar. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att göra marknads- och målgruppsanalyser, ta fram marknadsplaner, skapa målgruppsanpassat innehåll och jobba datadrivet med digital marknadskommunikation.

I rollen som marknadsprojektledare arbetar du, som en del av marknadsteamet, nära Lernias utbildningsverksamhet och externa byråer och leder marknadsarbetet för att nå uppsatta mål. Inom marknadsteamet har du har också ett särskilt ansvar för Lernias rapportering där du samarbetar med ekonomifunktionen för att producera års- och delårsrapporter samt VD-ord. Tjänsten innebär spännande och omväxlande arbetsuppgifter med affären i fokus.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Göra marknads- och målgruppsanalyser och ta fram användarinsikter och kundresor
 • Ta fram marknadsplaner utifrån övergripande strategier och planera budget
 • Ta fram marknadsmaterial och kreativa digitala kommunikationsaktiviteter
 • Analysera och utvärdera marknadsinsatser
 • Utveckla Lernias närvaro för utbildning på lernia.se, i sociala medier, i digital annonsering och SEM/SEO tillsammans med marknadsteamet
 •  Vara beställare av olika byråtjänster; reklam, media och digitala byråer

Om dig

För att du ska trivas i rollen har du god förståelse för det digitala landskapet och digitala plattformar ur både ett tekniskt och marknadsmässigt perspektiv och att du arbetat med att driva konkreta resultat och tillväxt i digitala kanaler. Du arbetar självständigt och är målmedveten. Som person är du innovativ, ansvarstagande och strukturerad. Tidigare har du arbetat med att skriva säljande och intressanta texter och du har även en känsla för layout. Du har en stark drivkraft att nå resultat och förstår att du bäst genomför dina idéer genom nära samverkan med andra.

Vi ser gärna att du

 • Har en relevant utbildning inom marknad/ kommunikation och 5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster
 • Har erfarenhet av att jobba i datadrivna flöden och analysera och styra marknadsaktiviteter utifrån daglig analys och uppföljning i Google Analytics. 
 • Uttrycker dig professionellt i tal såväl som i skrift på svenska och engelska
 • Meriterande om du har erfarenhet av ekonomisk rapportering
 • Kunskaper i EpiServer är meriterande

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal